Yardım Ederseniz Çok İyi Olur
Yardım Ederseniz Çok İyi Olur
Ben AÖL'E 2. Dönem kayıt oldum ve kaçıncı ünite hangi konulara çalışacağımı bilmiyorum formlardan da baktım ama pek birşey anlamadım detaylı bir şekilde cevaplarsanız sevinirim 

Re: Yardım Ederseniz Çok İyi Olur
Cevaplayın arkadaşlar
-
- Acemi
Ders seçimi yapmış olmanız lazım. Hangi dersleri seçtiğinizi buraya yazarsanız hangi konulara çalışacağınızı söyleyebilirim
9. Sınıf Matematik, Coğrafya, İngilizce, Türk dili ve Edebiyatı, Biyoloji, Tarihten 1 ve 2 kitap verdiler. Fizik, Kimya, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Derslerini Seçtim.
-
- Acemi
Bu bahsettiğiniz derslerin hepsi 1 ve 2 mi yoksa aralarında 3-4 var mı. Konular buna göre değişiyorMurat202 yazdı:9. Sınıf Matematik, Coğrafya, İngilizce, Türk dili ve Edebiyatı, Biyoloji, Tarihten 1 ve 2 kitap verdiler. Fizik, Kimya, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Derslerini Seçtim.
İngilizce 1 Coğrafya 1 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi 1 Biyoloji 1. Fizik Matematik Kimya nın kaç olduğu yazmıyor
[quote="Murat202"]İngilizce 1 Coğrafya 1 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi 1 Biyoloji 1. Türk dili ve Edebiyatı Fizik Matematik Kimya nın kaç olduğu yazmıyor.
-
- Acemi
Aöl öğrenci ekranından ders bilgileri (alınan)/Dönem Dersleri/Dönem Seçiniz kısmından 2016-2'yi seçersen bu dönemki dersleri görürsün ve Edebiyat, Fizik Matematik Ve Kimya'nın da kaç olduğu yazar mutlaka yazar yani başka bir ihtimal yok. Muhtemelen bu dersler de hep 1'dir fakat aralarından belki bir tanesini vermişsinizdir 2. dönem konusunu göreceksinizdir bunu bilemem.Murat202 yazdı:Murat202 yazdı:İngilizce 1 Coğrafya 1 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi 1 Biyoloji 1. Türk dili ve Edebiyatı Fizik Matematik Kimya nın kaç olduğu yazmıyor.
Peki orada herşey yazar mı?
-
- Acemi
Her şeyden kastınız hangi derste hangi konuların olduğu ise hayır onlar orada yazmaz. Matematik-1'de farklı konular var Matemati-2'de farlı konular var. 1 mi yoksa 2 mi bunu bahsettiğim yere girerek öğrenin ki konuları size söyleyebileyim