Açık lise kurs
Açık lise kurs
Arkadaşlar birkaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.
21.07.2001 Doğumluyum seneye 3.sınava girebilirmiyim?
AÖL kurs nasıl oluyor.Haftada kaç gün gidiliyor?
Birdaki sınavım 5 ay sonra şimdiden kursa gidip hazırlanmam gerekirmi ?
Cevaplarsanız teşekkürler
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Re: Açık lise kurs
Bu sene Temmuz ayının 01-02 inde 3. sınav var. Seneye Temmuz 21 de 17 yaşına gireceksin fakat temmuzdaki sınavı kaçıracaksın. malesef seneye giremeyeceksin. Kurs hakkında bir bilgim yok dostum. Başarılar.Pazernus yazdı:Arkadaşlar birkaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
Sınavı 20 gün için kaçırıyormuyum ?
Bunun çözümü felan yok mu,Söylesem 3.sınava seneye giremezmiyim ?
Konfüçyüs
Konfüçyüs
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Tabi ki yaşına girmediğinden giremezsin. 2019 da 3. sınava girebilirsin. Çözümü olacağını zannetmiyorum malesef.Pazernus yazdı:Sınavı 20 gün için kaçırıyormuyum ?
onu bırak açık liseyi bırak git açıktan meslek lisesi oku sadece c tesi pazar günleri tek ders görüyorsun o kadar. 3 yıl sonunda diplomanı alıyorsun dediğimi yap bencePazernus yazdı:Arkadaşlar birkaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
------
Bana açıktan düz önerdiler.Bende düz istedim.Nesleğe geçmem.
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Birde 1 temmuzdali sınavları kaçırmış olsam.Sonradan yedek sınavlar hangi tarihte oluyor bilgisi olan varmı
Konfüçyüs
Konfüçyüs
SEN BİLİRSİN DEDİĞİMİ YAP GİT MESLEK LİSESİNE BAK SONRA CİDDEN PİŞMAN OLURSUN AÇIKTAN 10 15 SENEDİR LİSEYİ BİTİREMEYEN OLDU NORMAL DÜZ LİSE AÇIKTAN LİSEYİ BİTİREMEYENLER VAR.ADAMLARI BEN GÖRÜYORUM GELİYORLAR C TESİ PAZAR TEK GELİYORLAR 1 2 SAAT DERS GÖRÜP ÇIKIYORLAR.3 SENE SONRA DİPLOMANI ALABİLİRSİN.İSTEDİĞİN YERE İŞ BAŞVURUSU YAPABİLİRSİN DÜZ LİSE GİBİ DİPLOMAN OLACAK AMA MESLEK DAHA İYİ OLDUĞU İÇİN ŞİRKETLERDE ÇALIŞABİLİRSİN DEDİĞİMİ YAP KAYDET KENDİNİ MESLEK LİSESİNE.
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
------
------
Kardeşim benim açık meslekden okuyan çook akrabam var.4 senedir bitiremediler.Düz liseyi bana birçok kişi tavsiye etti.Bu arada bazı meslekler 240 kredide felan bitiyor.Ben memnunum
Konfüçyüs
Konfüçyüs
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Banada düz önerdiler. Bu 3. yılım kredim 2. dönem sınavı ile birlikte 159. Bu sene diploma elimde inşallah. Biraz sıkı çalışırsa yapamayacağı şey yok.ie722012 yazdı:SEN BİLİRSİN DEDİĞİMİ YAP GİT MESLEK LİSESİNE BAK SONRA CİDDEN PİŞMAN OLURSUN AÇIKTAN 10 15 SENEDİR LİSEYİ BİTİREMEYEN OLDU NORMAL DÜZ LİSE AÇIKTAN LİSEYİ BİTİREMEYENLER VAR.ADAMLARI BEN GÖRÜYORUM GELİYORLAR C TESİ PAZAR TEK GELİYORLAR 1 2 SAAT DERS GÖRÜP ÇIKIYORLAR.3 SENE SONRA DİPLOMANI ALABİLİRSİN.İSTEDİĞİN YERE İŞ BAŞVURUSU YAPABİLİRSİN DÜZ LİSE GİBİ DİPLOMAN OLACAK AMA MESLEK DAHA İYİ OLDUĞU İÇİN ŞİRKETLERDE ÇALIŞABİLİRSİN DEDİĞİMİ YAP KAYDET KENDİNİ MESLEK LİSESİNE.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Yedek derken ek sınavdan bahsediyorsan. Mezun olmasına az bi kredi kalmış öğrencileri alıyorlar. Yani onunda şartları var dostum.Pazernus yazdı:Birde 1 temmuzdali sınavları kaçırmış olsam.Sonradan yedek sınavlar hangi tarihte oluyor bilgisi olan varmı
-
- Asistan
Düz açık lise bana tam tersi etki yapıcak galiba
1 dönem erken mezun olucam inşallah yaşıtlarımdan.Şimdi şöyle örgünde 5 dönem okudum 141 kredi geldi onun üstüne en az 33 kredi daha geçen sınavdan gelicek yani en az 174 kredim var 3. dönem sınavına da girebiliyorum galiba 03.01.2000 doğumluyum 8. dönem sınavına da seneye ocakta girip bitiriyorum planım bu şekilde 

İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
bende 1 sene erken bitirecegim. Ek sinava giripte bitirebilirsin. Yani 1 sene erken bitirirsin.arthurdayne45 yazdı:Düz açık lise bana tam tersi etki yapıcak galiba1 dönem erken mezun olucam inşallah yaşıtlarımdan.Şimdi şöyle örgünde 5 dönem okudum 141 kredi geldi onun üstüne en az 33 kredi daha geçen sınavdan gelicek yani en az 174 kredim var 3. dönem sınavına da girebiliyorum galiba 03.01.2000 doğumluyum 8. dönem sınavına da seneye ocakta girip bitiriyorum planım bu şekilde
-
- Asistan
Ama ben 7. dönem sınavına giricem 3. dönem.8 dönem olması gerekmiyor mu ek sınav içinburakmertkose yazdı:bende 1 sene erken bitirecegim. Ek sinava giripte bitirebilirsin. Yani 1 sene erken bitirirsin.arthurdayne45 yazdı:Düz açık lise bana tam tersi etki yapıcak galiba1 dönem erken mezun olucam inşallah yaşıtlarımdan.Şimdi şöyle örgünde 5 dönem okudum 141 kredi geldi onun üstüne en az 33 kredi daha geçen sınavdan gelicek yani en az 174 kredim var 3. dönem sınavına da girebiliyorum galiba 03.01.2000 doğumluyum 8. dönem sınavına da seneye ocakta girip bitiriyorum planım bu şekilde
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Evet 8 dönem şartı vardı. Benim şuan dönemim 7. 3.Dönem sınavında 8 olacak. Seninki de 8 olsaydı 1 sene erken bitirebilme şansın vardı. Neyse gene iyisin yaarthurdayne45 yazdı:Ama ben 7. dönem sınavına giricem 3. dönem.8 dönem olması gerekmiyor mu ek sınav içinburakmertkose yazdı:bende 1 sene erken bitirecegim. Ek sinava giripte bitirebilirsin. Yani 1 sene erken bitirirsin.arthurdayne45 yazdı:Düz açık lise bana tam tersi etki yapıcak galiba1 dönem erken mezun olucam inşallah yaşıtlarımdan.Şimdi şöyle örgünde 5 dönem okudum 141 kredi geldi onun üstüne en az 33 kredi daha geçen sınavdan gelicek yani en az 174 kredim var 3. dönem sınavına da girebiliyorum galiba 03.01.2000 doğumluyum 8. dönem sınavına da seneye ocakta girip bitiriyorum planım bu şekilde