Sınav sonucları
-
- Yardımcı Asistan
Sınav sonucları
Sınavların erken açıklanma ihtimali var mı sizce? Sabırsızlıkla bekliyorum bu sınav sonuçlarını
Re: Sınav sonucları
Avrupa 3.dönem sınav sonuçları açıklandı. sanırım bu hafta içi açıklarlar ek sınavı erken yapabilmeleri için.
-
- Doktor
Geçtigimiz sinav sonuclarinin belirlenen süreye göre 3-4 gün erken aciklandigini düsünürsek ; bu sinavlarin da temmuz'un 26-28 araliginda aciklanacagini düsünüyorum ...
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
-
- Acemi
bir an önce açıklasınlar tercih son güne kadar bekliycem
-
- Yardımcı Asistan
Erken açıklamamakta ısrarcılar sanırım bu sefer
Lys sonuçları açıklandı,ÖSYM tercihler yapıldı ve yakın zamanda üniversîte tercih sonuçları açıklanacak ama ne Hikmetse açık lise sınav sonuçları hala açıklanmadı. Şu diplomayı alsakda şu açık lise ızdırabından kurtulsak Hayırlısıyla.
- LarkAngela
- Acemi
Her dönem resmi tarihten yaklaşık bir hafta önce açıklanan sınavlar suan hala açıklanmadı
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
-
- Yardımcı Asistan
Aynen öyle keşke kurtulsak merak içinde bırakıyolar insanı yurt dışı programı falan açıklandı ama bizimki hala yoklvnt yazdı:Lys sonuçları açıklandı,ÖSYM tercihler yapıldı ve yakın zamanda üniversîte tercih sonuçları açıklanacak ama ne Hikmetse açık lise sınav sonuçları hala açıklanmadı. Şu diplomayı alsakda şu açık lise ızdırabından kurtulsak Hayırlısıyla.
-
- Yardımcı Asistan
Evet tercihler falan yapıldı önemininde farkındalar ama işte ısrarcılarLarkAngela yazdı:Her dönem resmi tarihten yaklaşık bir hafta önce açıklanan sınavlar suan hala açıklanmadı
Milli eğitim yazdığımı gördü sanırım ve gece açıklandı sonuçlar 35 kredinin hepsini almışım ve 11 kredim kaldı mezun olmam için. ortak derslerimde kalmadı çok şükür. Şimdi sıra ek sınavda. Ek sınav istiyoruz,ek sınav istiyoruzz
-
- Yardımcı Asistan
Ne güzel adınıza sevindim bizde kredi sınırlaması olmayan ek sınav istiyoruzlvnt yazdı:Milli eğitim yazdığımı gördü sanırım ve gece açıklandı sonuçlar 35 kredinin hepsini almışım ve 11 kredim kaldı mezun olmam için. ortak derslerimde kalmadı çok şükür. Şimdi sıra ek sınavda. Ek sınav istiyoruz,ek sınav istiyoruzz
Senin şuanda kredin kaç oldu Ceylin ?