KAYIT YENİLEME
KAYIT YENİLEME
Merhaba arkadaşlar aöl'de 160 kredim var ve kayıt yenilemedim Alan yok 2'ye geçiş olacağı ve zorunlu dersler ekleneceği için. Kayıt yenileme yapmazsam yine Alan yok 2'ye geçirilirmiyim? Çünkü amacım sadece ek sınava girip 32 kredi alıp mezun olmak. Benim merak ettiğim Eylül 15'e kadar kayıt yenilemediğim taktirde kaydım Alan yok olarak sabit kalırmı?
- Haydar Muzro
- Acemi
Re: KAYIT YENİLEME
Kayıt yenileme yapmazsanız, Alan yok öğrencisi olarak kalırsınız. Ek sınavda 32 kredi alırsınız umarım, bende sizinle aynı durumdayım. 32 kredim kaldı.Forsete yazdı:Merhaba arkadaşlar aöl'de 160 kredim var ve kayıt yenilemedim Alan yok 2'ye geçiş olacağı ve zorunlu dersler ekleneceği için. Kayıt yenileme yapmazsam yine Alan yok 2'ye geçirilirmiyim? Çünkü amacım sadece ek sınava girip 32 kredi alıp mezun olmak. Benim merak ettiğim Eylül 15'e kadar kayıt yenilemediğim taktirde kaydım Alan yok olarak sabit kalırmı?
Re: KAYIT YENİLEME
ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER ALTINDA Dönem Bilgileri Kısmı Var Oranın Bir Ekran Görüntüsünü Paylaşırmısın HocamForsete yazdı:Merhaba arkadaşlar aöl'de 160 kredim var ve kayıt yenilemedim Alan yok 2'ye geçiş olacağı ve zorunlu dersler ekleneceği için. Kayıt yenileme yapmazsam yine Alan yok 2'ye geçirilirmiyim? Çünkü amacım sadece ek sınava girip 32 kredi alıp mezun olmak. Benim merak ettiğim Eylül 15'e kadar kayıt yenilemediğim taktirde kaydım Alan yok olarak sabit kalırmı?