2. Dönem Örgün Eğitime Geçiş
2. Dönem Örgün Eğitime Geçiş
Merhaba arkadaşlar, ben Açık öğretim Lisesinde kayıtlıyım geçen seneden beri, bir ay sonra örgün eğitimin ilk dönemi bitecek, ben de ilk dönem bittikten sonra 2. dönem şartlarını karşıladığım bir liseye geçiş yapabilir miyim? yoksa sene sonunu mu beklemem gerek?
Re: 2. Dönem Örgün Eğitime Geçiş
BU Girdiğin Sınavda 45 Puan Alıp Geçtiğin Ders YOK İSE
Örgün Eğitime Geçiş Yapabilirsiniz.
Bu konuyu bence liseye geçiş yapmak istediğin okulla konuşsan daha iyi olur diye düşünüyorumStarboy yazdı:Merhaba arkadaşlar, ben Açık öğretim Lisesinde kayıtlıyım geçen seneden beri, bir ay sonra örgün eğitimin ilk dönemi bitecek, ben de ilk dönem bittikten sonra 2. dönem şartlarını karşıladığım bir liseye geçiş yapabilir miyim? yoksa sene sonunu mu beklemem gerek?

Hocam şimdi sonuçlar açıklanınca baktım geçtiğim derslerden 45 puan alıp geçtiğim yok hepsi daha üst puan bir tek geçen seneki sınavda 45 puan almışım o kadar şimdi girdiğim sınavdan şükür iyi puanlar almışım geçebilir miyim?Jezxy yazdı:BU Girdiğin Sınavda 45 Puan Alıp Geçtiğin Ders YOK İSE
Tebrik Ederim Kardeşim YOK BENİM DEMEK İSTEDİĞİM
ALACAĞIN 45 PUAN SADECE 45 PUAN BİZDE GEÇME NOTU OLUYOR LAKİN ÖRGÜN LİSEDE OLMUYOR
ÖRGÜN EĞİTİM OLAN LİSEDE GEÇME PUANI 50 OLUYOR.
BİZDE 45 PUAN ALIP GEÇTİĞİNİZ DERSLER ÖRGÜN EĞİTİM OLAN LİSEDE KARŞINIZA TEKRAR ÇIKAR ONDAN DOLAYI SÖYLEMEK İSTEDİM.
SADECE 45 PUANLIK DERSLERİ KASTEDİYORUM GERİSİ ÖRGÜN EĞİTİMDEDE AYNIDIR.
ALACAĞIN 45 PUAN SADECE 45 PUAN BİZDE GEÇME NOTU OLUYOR LAKİN ÖRGÜN LİSEDE OLMUYOR
BİZDE 45 PUAN ALIP GEÇTİĞİNİZ DERSLER ÖRGÜN EĞİTİM OLAN LİSEDE KARŞINIZA TEKRAR ÇIKAR ONDAN DOLAYI SÖYLEMEK İSTEDİM.
Anladım hocam, zaten en düşük 50 ile geçmişim bir dersi yani sanırım örgün eğitimde sorun yaşamayacağımJezxy yazdı:Tebrik Ederim Kardeşim YOK BENİM DEMEK İSTEDİĞİM

Peki şimdi 15 tatil olunca istediği bir liseye 2. dönemden örgün eğitime geçiş yapabilir miyim? asıl merak ettiğim buydu sene sonuna kadar beklemek istemiyorum çünkü.
Hocam Büyük Bir İhtimal Evinize Yakın Okulda Kontenjan Boşlugu Var İse Rahatlıkla Örgün Liseye Geçiş Yaparsınız Mağdur Olarak Bırakmazlar