Ortak ders 120 seçmeli ders 72 sorunsalı
Ortak ders 120 seçmeli ders 72 sorunsalı
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm hayırlı günler. Benim bir sorum olacak lakin cevaplarsanız çok sevinirim başka soracak bir yer bulamadım çünkü. Ben alansız okuyorum bilindiği üzre 192 kredi şartı var. Benim sorum şu: Toplam kredimi 192 olacak yoksa 120 ortak ders 72 seçmeli ders = 192 kredi mi olacak? Lütfen cevaplayın. Eğer öyleyse ona göre hesap yapacağım. Şimdiden çok teşekkürler 
Re: Ortak ders 120 seçmeli ders 72 sorunsalı
Bu ORTAK DERS 120 KREDİ OLAYINI 2. KEZ DİR Duyuyorum ? Bu Bilgiye Nereden Ulaştınız ACABA ?
Şimdi Ortak Dersler

120 Kredi Tutuyor
Lakin DİL ANLATIM HARİCİNDE DİĞER DERSLERİNİZDEN MUAF OLMAYA HAKKINIZ VAR.
192 KREDİYİ SEÇMELİ DERSLER İLEDE TAMAMLAYABİLİYORSUNUZ.
ORTAK DERSLERDEN 120 KREDİ TOPLAYACAKSINIZ DİYE BİR ZORLAMA VE DAYATMA YOK.
Şimdi Ortak Dersler

120 Kredi Tutuyor
Lakin DİL ANLATIM HARİCİNDE DİĞER DERSLERİNİZDEN MUAF OLMAYA HAKKINIZ VAR.
192 KREDİYİ SEÇMELİ DERSLER İLEDE TAMAMLAYABİLİYORSUNUZ.
ORTAK DERSLERDEN 120 KREDİ TOPLAYACAKSINIZ DİYE BİR ZORLAMA VE DAYATMA YOK.
Bir tane link bırakayım istersen. https://www.google.com.tr/amp/m.habertu ... 765515-amp Bilmiyorum belki ben yanlış anlamışımdır. Çok teşekkür ederim yine de.
Yok Yok Haber Siteleri Malum Kopyala Yapıştır Haber.Beydanurr yazdı:Bir tane link bırakayım istersen. https://www.google.com.tr/amp/m.habertu ... 765515-amp Bilmiyorum belki ben yanlış anlamışımdır. Çok teşekkür ederim yine de.
Geçenlerde BU SİTEDE AÇIK LİSEDE GEÇME NOTU 50 DİYE HABERDE VARDI.
BÖYLE HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ.
Siz Bir Şekilde 192 Kredi ve Üstüne Çıkın Derslerinizde Gerisini Düşünmeyin.
Ama Ortak Derslerinize Önem Vermeniz SİZİN İÇİN ÖNEMLİ DİPLOMA NOTUNU Yüksek İstiyorsanız ORTAK DERSLERDEN BAŞARILI OLMAK EN TEMEL KURALI OLUCAK.
BU ARADA SİTEYE HOŞGELDİNİZ

Çok teşekkür ederim