Üniversite Sınavına Nasıl Başvurulur ?
-
Üniversite Sınavına Nasıl Başvurulur ?
Arkadaşlar 2017 sonunda yapılan sınavla mezun oldum. Üniversite sınavlarınada girmek istiyorum ancak bu sene kaçırdım üniversite sınavı için nereye başvurmak gerekiyor nasıl girebilirim ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Üniversite Sınavına Nasıl Başvurulur ?
Seneye Ösym merkezlerne başvuracaksınız şuan bilgi veremem çünkü maesef her yıl değişikik oluyor. Başvuru ücreti bile değişiyor siz ösym sayfasını takip ederseniz daha sağlıklı bilgilere ulaşırsınızakbulut001 yazdı: ↑24 Nis 2018, 20:14 Arkadaşlar 2017 sonunda yapılan sınavla mezun oldum. Üniversite sınavlarınada girmek istiyorum ancak bu sene kaçırdım üniversite sınavı için nereye başvurmak gerekiyor nasıl girebilirim ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz
Gelecek Senenin Takvimi Belli Değil Lakin ŞUBAT & MART Aylarında Sınav Başvuru Tarihleri Oluyor.akbulut001 yazdı: ↑24 Nis 2018, 20:14 Arkadaşlar 2017 sonunda yapılan sınavla mezun oldum. Üniversite sınavlarınada girmek istiyorum ancak bu sene kaçırdım üniversite sınavı için nereye başvurmak gerekiyor nasıl girebilirim ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz
ve ÖSYM Bürosuna Gidip
viewtopic.php?f=162&t=17172&sid=1c0a726 ... 2a7580f4a1
Şu Konuda Detaylıca Açıklama Yaptım Bu Tarz Bir Başvuru Formu Doldurup ATM'DEN O Senenin Belirlenmiş Üçreti Yatırıp Başvuruyu Tamamlayabiliyorsunuz.
akbulut001 yazdı: ↑24 Nis 2018, 20:14 Arkadaşlar 2017 sonunda yapılan sınavla mezun oldum. Üniversite sınavlarınada girmek istiyorum ancak bu sene kaçırdım üniversite sınavı için nereye başvurmak gerekiyor nasıl girebilirim ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz
Bu yıl başvurular kapandı. hatta geçtiğimiz günler de başvuru tarihini kaçıranlar için de ek bir başvuru açıldı ama onun da süresi geçti. Gelecek yıl içinde şartlar değişebilir.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''