Aöl'ye gitmeyi düşünüyorum

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Miss.BonJovi

Aöl'ye gitmeyi düşünüyorum

Mesaj gönderen Miss.BonJovi » 07 Eki 2008, 11:00

Merhabalar.Ben açık meslek lisesi okumak istiyorum.Ama hiçbir fikrim yok.ÇEvremde açık lise okuyan da yok.Üniversiteyi kazanamazsam bile bir mesleğim olabilir diye açık meslek lisesi düşündüm.(ama üniversiteyi kazanmak çok istiyorum :) )Kayıt tarihi geçmiş olabilir ama nereye gidip yaptırılıyor kayıt?Mesleki lise 1. sınıfta hangi dersler gösteriliyor?2.sınıfta sırf bölümünle ilgili dersler mi var? Çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim =)Bilgisayar bölümüde var meslekte? =) tmm yeterli bu kadar =P

Kullanıcı avatarı
MeteHAN
Site Admin

Re: Aöl'ye gitmeyi düşünüyorum

Mesaj gönderen MeteHAN » 07 Eki 2008, 11:31

2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı I. dönem yeni kayıt işlemleri. 1 Temmuz – 26 Eylül 2008 tarihleri arasındaydı. Bu dönemi kaçırdınız.

2008- 2009 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem yeni kayıt işlemleri. 09 Ocak – 06 Şubat 2009 tarihleri aarsındadır. Bu tarihler arsında kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Açık Meslek lisesinde farklı alanlar mevcut. Alanlar ve dersleri hakkında aşağıdaki linki tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

http://acikmesleklisesi.com/index.php?o ... &Itemid=60

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön