1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Açık Öğretim Lisesi 2018/2019 Mezunları :)

Gönderilme zamanı: 27 Ara 2018, 16:50
gönderen ANGARAL1
Selamün Aleyküm cümleten,

Öncelikle mezun olanlara şimdiden tebrikler :34: , daha sonra ise bu forumda üstümde emeği olan ve sorularımı cevapsız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunarım. Zorlu bir lise sürecinden dolayı mezun oldum aynı duyguları sizlerde paylaşmışsınızdır eminimki, bundan sonraki süreçte de gönlümüze göre hayırlısı olur inşAllah.

Bu başlığımı açmamın amaçlarımdan biri bu görüşlerimi dile getirmekti diğeri ise bu sene mezun olacak arkadaşlarım için ortak bir toplanma alanı oluşturmak istedim çünkü forumda şu anda böyle bir başlık veya forum görememiş olmam.

Sonuç olarak tekrardan herkesi tebrik eder, sağlıcakla kalmanızı temenni ederim. Sağlıcakla kalın :) :.yehuu:

Re: Açık Öğretim Lisesi 2018/2019 Mezunları :)

Gönderilme zamanı: 27 Ara 2018, 18:41
gönderen servetinanc
tebrikler, hayirli olsun. darisi universiteye insallah. bende bu son sinavla mezun oldum. buraya ilk kayit olduktan mezun olana kadar surekli aktif oldum sitede. basta jexzy olmak uzere, yardimlarini acikogretim lisesi ogrencilerinden esirgemeyen forum yonetimine sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum. umarim herkes kisa zaman icerisin de mezuniyet hayallerine kavusur. darisi artik universite icin. liseden mezun oldum, fakat forum da surekli aktif olacagim, yardima ihtiyaci olan arkadaslara elimden geldigince yardimci olacagim.

Re: Açık Öğretim Lisesi 2018/2019 Mezunları :)

Gönderilme zamanı: 28 Ara 2018, 00:35
gönderen ANGARAL1
Aynen öyle, bir çok konuda baya yardımı dokundu bu ortamın :)