Forum Kuralları

Forum Yönetimindeki Arkadaşlara Buradan Ulaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
admin
Site Admin
Mesajlar: 82
Kayıt: 16 Kas 2006, 19:14

Forum Kuralları

Mesaj gönderen admin » 16 Kas 2006, 20:57

Forum Kuralları
Genel:
1-) Forumda yazılan mesajlardan tamamen mesajı yazan forum üyesi sorumludur. Forum üyelerinin mesajlarından dolayı forum yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez.
2-) Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajları her zaman değiştirme ve silme hakkına sahiptir
3-) Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum yöneticileri tarafından görülebilir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. (kullanıcı adı hariç)
4-) Forum üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde size ait kişisel bilgiler tarafımızdan silinecektir. Üyeliğinizi iptal ettirmek için forum adminine özel mesaja başvurmalısınız. E-maille başvurular kabul edilmez.
5-) Çerez’ler, (cookies) tarafımızdan kişisel bilgi toplama aracı olarak kullanılmayacaktır.
6-) Spor içerikli tartışmalar sadece ilgili bölümlerde yapılabilir.
7-) Her bölümün kendine has kuralları vardır. Lütfen mesaj göndermeden önce ilgili bölüm kurallarını okuyup anlayınız. (Bu sayfanın sonunda tüm bölüm kurallarının linkleri eklenmiştir)
Web sitesi reklamları için adminle iletişime geçiniz.
9-) Forumda yayınlanan müzik, elektronik kitap, program vb. dosyalar ve linkler tamamen tanıtım amaçlıdır. İndirdikten en geç 1 gün sonra bunları silmeli veya orjinalini almalısınız.
10-) Forum kuralları özel mesajlaşmalar içinde geçerlidir. Msn den veya diğer yollardan kurulan irtibatlar Forumumuzu ilgilendirmez.
11-) Forum kurallarına aykırı davranan kullanıcılara verilecek ceza forum yönetiminin insiyatifindedir.
12-) Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.
Hakaret, Huzur Bozma :
13-) Forumda her ne amaçla, her ne şekilde olursa olsun hakaret etmek kesinlikle yasaktır.
14-) Forumda küfürlü konuşmak, huzuru bozmak, gereksiz münakaşalara girmek yasaktır.
15-) Tehdit edici, örf ve Adetlere aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ayrımına yönelik mesajlar göndermek ve forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlarda bulunmak kesinlikle yasaktır.
Konu Açma, Mesaj Yazma :
16-) Yeni konu açmadan önce aynı konu hakkında açılmış bir başlık var mı bakınız (ARAMA ). Daha önceden açılmış bir başlıkla aynı konulu yeni bir başlık açmak yasaktır.
17-) Yeni konu açarken uygun bölüme açmaya lütfen dikkat ediniz. Konuyu hangi bölüme açacağınıza karar veremediyseniz moderatörlere danışınız.
1 Mesajın tümünü büyük harfle ve/veya kalın karakterle (bold) yazmak yasaktır. Bunlar ancak mesajın bir kısmını vurgulama amacıyla kullanılabilir.
19-) Aynı konuda, araya başkaları mesaj yazmadan, mesaj yazmak (flood) yasaktır. Bir mesajınıza bir şeyler eklemek istediğinizde, yenisini yazmak yerine "düzelt" seçeneğini kullanmalısınız.
20-) Kredi kartı numarası, cep telefonu numarası, adres gibi başkasının kişisel bilgilerini vermek kesinlikle yasaktır.
21-) Başlıkla alakasız, konuyu dağıtan mesajlar atmayınız.
Avatar, İmza :
22-) Küfür veya hakaret içeren, adaba aykırı, porno veya adult resim ve parti logosu içeren avatar ve imza kullanmak yasaktır.
23-) Yönetici izni olmadan imza ve avatarda reklam yapmak yasaktır.
24-) Sayfa açılışını zorlaştırıcı, yüksek boyutlu, genel sayfa düzenini bozucu, göze rahatsızlık veren imzalar kullanmak yasaktır. (Bu kriterlere yöneticiler karar verir)



Cevapla

“Forum Yönetimi” sayfasına dön