Yabancı dil alanında 2. yabancı dil sorunsalı!!!
Yabancı dil alanında 2. yabancı dil sorunsalı!!!
Selam arkadaşlar ben 3 yıllığım ama 2. dönemim bu. Eskiden kayıt olmuş ve hiç yenilememiştim.
Neyse, alanım yabancı dil (ingilizce) ve alan derslerim arasında 2. yabancı dil (fransızca) var. Bu 2. yabancı dil neden alan dersi olarak gözüküyor? Alanı yabancı dil olanlar, 2. yabancı dillerden sınava girdiler mi?
Mail attım, telefon açtım, halk eğtiime gittim. Her biri farklı cevaplar veriyor sinirden kudurtuyorlar.
Neyse, alanım yabancı dil (ingilizce) ve alan derslerim arasında 2. yabancı dil (fransızca) var. Bu 2. yabancı dil neden alan dersi olarak gözüküyor? Alanı yabancı dil olanlar, 2. yabancı dillerden sınava girdiler mi?
Mail attım, telefon açtım, halk eğtiime gittim. Her biri farklı cevaplar veriyor sinirden kudurtuyorlar.
Re: Yabancı dil alanında 2. yabancı dil sorunsalı!!!
senin alanın yabancı dilse fransızcada alan dersin olur. bunda anlaşılmayacak birşey yokki..
vala bende yabancı dil bölümündeyim 2.yabancı dil dersi almıyorum yani var ama secmeli zorunlu değil,bi tek ingilizce alan dersim olarak var
Fays, sorun şu ki, benim alanım ingilizce. Ama ikinci bir yabancı dil olarak fransızca eklenmiş ve bu seçmeli bir ders değil, alan dersi.
Cetin, belki de 4 yıllık olduğun için olabilir. Ben 3 yıllığım ve ikinci yabancı dil bende alan olarak görülüyor
Cetin, belki de 4 yıllık olduğun için olabilir. Ben 3 yıllığım ve ikinci yabancı dil bende alan olarak görülüyor
Hayır mevzuata göre senin alanın "Yabancı Dil" elbet ingilizce ağırlıklı ancak seçtiğin 2. yabancı dilide alan dersi olarak görürsün.serenity yazdı:Fays, sorun şu ki, benim alanım ingilizce. Ama ikinci bir yabancı dil olarak fransızca eklenmiş ve bu seçmeli bir ders değil, alan dersi.
evet belkideserenity yazdı:Fays, sorun şu ki, benim alanım ingilizce. Ama ikinci bir yabancı dil olarak fransızca eklenmiş ve bu seçmeli bir ders değil, alan dersi.
-
- Yardımcı Uzman
serenity arkadşım bişey sorucam bende ybncı dil yapmayı düşünüyorum alanımı seneye çok ağırlık varmı bir bide fransızcayı kendi isteyerek seçmedn galiba başka bi dil falan yok demi bu yazmı görürsen lütfen bieşy yaz istişare etmem lazım bu konuda bilenlerle yardımcı olursan sevinirim
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
benimde alanım yabancı dil (almanca) 3 yıllıkları billmiyorum ama 4yıllıkta 2.yabancı dil seçmeli ders istersen seçersin istemezsen mecbur değil. (bu arada yabancı dillerde cevap anahtarı aynı zaten ikinci yabancı dil seçsem almancadan çözer diğer derse işaretlerim her sınavda aynı cevap anahtarları:) )
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
-
- Yardımcı Uzman
tşk ediyorum yardımın için ve bir sorum daha var geçtiğim ingilizceler geri gelirmi kredi sistemim değişirmi?
ortak derslerindeki ingilziceler gitmez. ingilizce alanında ingilizce dersler "alan ingilizce 1" gibi görünüyor yani ortak derslerle aynı değil, alan için hazırlanmış ingilizce sınavları var.
-
- Yardımcı Uzman
anladım sağol tşk ediyorum inş kredimiz düşmez