Canaslı kimdir
Canaslı kimdir
Canaslı 27-01 -1980 çorum iskilip doğumlu olup çorumda yaşamaktadır ilk okudugu okul bahçelievler ilkokulu bu okulda anasınıfına ve 1. ve 2. sınıfa gitmistır 3,4,5 . İse Albayrak ilkokulunda bitirmistir orta 1de ise ozamanki adı bahçelievler ortaokulu olan okula gitmistir ama okul arkadaşlarının onunla dalga geçmesiyle birlikte orta 1 terk etmistir okulu içine kapanmıştır bu nedenle psıkologa gıtmek zorunda kalmıstır Daha sonra ortaokulu dışardan sınava gırıp bıtırmıstır daha sonra bildınız gıbı aöl kayıt yaptırmıstır
açağıl
Re: Canaslı kimdir
Canaslı yazdı:İste ben arkadaşlarım
Canaslı yazdı:Canaslı 27-01 -1980 çorum iskilip doğumlu olup çorumda yaşamaktadır ilk okudugu okul bahçelievler ilkokulu bu okulda anasınıfına ve 1. ve 2. sınıfa gitmistır 3,4,5 . İse Albayrak ilkokulunda bitirmistir orta 1de ise ozamanki adı bahçelievler ortaokulu olan okula gitmistir ama okul arkadaşlarının onunla dalga geçmesiyle birlikte orta 1 terk etmistir okulu içine kapanmıştır bu nedenle psıkologa gıtmek zorunda kalmıstır Daha sonra ortaokulu dışardan sınava gırıp bıtırmıstır daha sonra bildınız gıbı aöl kayıt yaptırmıstır
açağıl
iyi de arkadaşım neden açıklama gereği duydun anlamış değilim...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

arkadaşımız kendisini tanıtmak istemiş ne var bundaa....bende senin bu yorumunu anlamış değilim dostumnaside yazdı:iyi de arkadaşım neden açıklama gereği duydun anlamış değilim...

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)