Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Düşünenler buraya...
Kullanıcı avatarı
BaRtRoBeL
Mesajlar: 15
Kayıt: 18 Şub 2008, 13:34

Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen BaRtRoBeL » 25 Haz 2009, 09:18

Evrim teorisinde ilk canlı tek hücreli bir bakteri olarak gösteriliyor ve bu bakterinin evrim geçire geçire insan olduğu iddası var bu imkansız ve akıl almaz birşey çünkü tek hücreliler mayoz bölünemez yani parça değişimi yapamaz yani herhangi bir evrim vb şeyler geçiremez nasıl evrimleşsinki çevre koşullarını dahi göz önüne aldığımızda yani modifikasyon yapma ihtimalini modifikasyonlar kalıtsal değildir nesilden nesile aktarılamaz tek hücreli canlı ne kadar ürerse üresin her zaman ata canlının genetik özelliklerine sahiptir

Kavram sözlüğü:

Mayoz bölünme:Çok hücrelilerde üremeyi ve parça değişimi yaparak tür içi çeşitliliği sağlar

örnek:


Anne Baba

A-T G-C

C-G A-T

A-T T-A

C-G G-C


Sarmal yapıda yapamadığım için pek düzgün gösteremiyorum ama bu DNA lar kıvrılıyor ve genler karışıyor bu sayede anne ile babanın genetik özelliklerinin karışımı olan farklı bir birey çıkıyor ortaya



Mitoz bölünme:Tek hücrelilerde üremeyi çok hücrelilerde onarım,büyüme gibi işleri yapar çok hücrelilerde sadece vücut hücreleri(üreme değil) mitoz bölünür mitoz bölünmeyle bölünen hücrenin DNA sında değişiklik olmaz çünkü mitoz bölünmede parça değişimi yoktur.


Modifikasyon:Canlılarda çevre koşullarıyla oluşan ve genetik olmayan değişikliklerdir nesilden nesile aktarılmaz.



Bakterinin evrimleşemeyeceği kesin buna bir başka kanıt ise şudur


Bakteri evrimleşip insan olduysa milyarlarca yıl yaşındaki dünyamızda neden birkaç milyon yıl önce evrimleşmeye başlayan bir bakteri daha doğrusu maymuna benzer bakteri falan yok niye yarı maymun yarı insan yok yani bir kere mi oldu bu olay milyarlarca bakteriden biri bilemi evrimleşmedi.



Fays
Uzman Doktor
Mesajlar: 561
Kayıt: 12 Mar 2009, 16:21

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen Fays » 25 Haz 2009, 12:22

Evrim teorisi çürük falan değildir. çürük olsa 'teori' adını almazdı. teoriler,bir takım hipotezlerin ve varsayımların yıllarca süren deneylerle gerçeklenmesi demektir. teorinin ileri noktasıda 'kanun' olmasıdır.. inanıyorum ki ileride bu teori kanun da olacaktır. çünkü biyoloji bilimi varsa ve gelişiyorsa bu evrim teorisi sayesindedir. aslında insanlık Darwine ve evrim teorisine çok şey borçlu. tabi bunun için okumak ve önyargılardan kurtulmak gerek.

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman
Mesajlar: 168
Kayıt: 07 Oca 2009, 16:39

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen laden » 25 Haz 2009, 18:34

charles darwin gibi Allahın varlıgını inkar eden bi ateiste ve onun ileri sürdügü içi boş bi evrim teorisi sacmalıgına inanan zavallı insancıklara acıyorum.darwin ki evrenin kör tesadüfler sonucu oluştugunu savunmus,yaradanı reddeetmiş,evrende var olan ve olacak olan herseyin tesadüf sonucu olustugunu savumustur.bu ne demek:yani cevremizdeki hersey atmosfer,yerküre.su,insan,canlılar kısacası hersey tesadüfler snucumu olsustu yani????bunun gibi cok ince hesaplarla varolunmuş olan evren bence evrim teorisiyle degil Allahın iradesi ve gücüyle varolmustur.işte buna bi örnek:

Kambriyen Devir'de bir anda ortaya çıkan trilobitler, son derece karmaşık bir göz yapısına sahiptirler. Petek şeklindeki yüzlerce parçaya ve çift mercek sistemine sahip olan bu göz, jeoloji profesörü David Raup'un ifadesiyle "ancak günümüzün iyi eğitim görmüş ve son derece yetenekli bir optik mühendisi tarafından geliştirilebilecek bir tasarıma sahiptir".

Bu göz, 530 milyon yıl önce, bir anda, kusursuz biçimde var olmuştur. Elbette böyle bir tasarımın bir anda ortaya çıkması evrimle açıklanamaz ve yaratılışın varlığını ispatlar.

Dahası, trilobitlerdeki bu petek göz sistemi, bugüne kadar da hiç değişmeden gelmiştir; arı ya da yusufçuk gibi günümüzdeki bazı böcekler de aynı göz yapısına sahiptirler.* Bu durum, evrim teorisinin canlıların ilkelden karmaşığa doğru geliştiği yönündeki iddiasını da açıkça geçersiz kılmaktadır.

ne yani bu da mı 530 milyon yıl önce kendi basına varoldu?bu gercegi göremeyen gözleri perdeli,kalpleri kilitli insanlara hangi delili göstersen aslında boş.onlar inandıkları sacma teorilere inanmaya devam edeceklerdir
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Fays
Uzman Doktor
Mesajlar: 561
Kayıt: 12 Mar 2009, 16:21

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen Fays » 25 Haz 2009, 19:51

Hakaret etmeden konuşun önce. bir söz vardır; "hakaret ve küfür aptalların son sığınağıdır."

Bildiğinizi sanmam ama Darwin, Cambridge üniversitesi christ's school da okumuş bir din görevlisiydi. bitki ve hayvanlara olan merakı onu biyolojiye yakınlaştırdı ve yıllar süren 'bilimsel' araştırmaları sonucu evrim teorisini oluşturdu.(hatta bu araştırmalar sırasında galapagosa gitmiş orada hayvanları gözlemlemişti) başlarda korkmuştu,insanlardan tepki almaktan ve bütün dünyanın ona sırtını dönmesinden ancak bilimsel verileri sonuna kadar savundu. kendisi inançlı bir insan olmasına rağmen evrime dair gözlemlediklerini yazdı. ayrıca bir yanlışı daha düzelteyim; darwin 'ateist' değil 'agnostik'dir.


Evrim teorisinden bahsederken; 'evreni tesadüflerle oluşmuş sayıyorlar' demek düpedüz cahilliktir.bir tavsiye vereyim,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız yoksa komik duruma düşersiniz-şimdi olduğu gibi-. bir kere Evrim teorisi dünyanın oluşumuyla değil canlıların oluşumuyla ve evrimiyle ilgilenir. :wink:

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman
Mesajlar: 168
Kayıt: 07 Oca 2009, 16:39

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen laden » 26 Haz 2009, 18:09

evet charles darwinin hayat hikayesini bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum.cünkü ateistlerin hayat hikayeleri ilgimi hiç bir zaman cekmedi ve de cekecegini de sanmıyorum.

bi konuda bilgim olmadan asla yorum yapmam.bu konuda görüşlerimi acık bir dille dile getirdim.komik duruma da düştügümü sanmıyorum.emin ol ki fays bu sitede senin görüşlerinden cok bnm görüşlerime katılacak arkadaslar cogunluktadır.bir kez daha yineliyorum:evrim teorisi denen sacmalıga inanmıyorum.cünkü hiçbirsey beni dünyadaki canlıların tesadüfler sonucu olusmuş oldugu düşüncesine inandıramaz.


DNA'daki 25 ciltlik ansiklopedi dolusu bilgi tesadüfen ortaya çıkamaz ve ihtimali sıfırdır.
bir proteinin bile kendi kendine olusmuş olma ihtimali imkansızdır.Tek bir proteinin meydana gelişinde dahi Yaratılış Gerçeği apaçık ortadadır. Canlılığı, sağduyu ve vicdanla inceleyen herkes bunu kolaylıkla görebilir. Buna rağmen çok sayıda ateist bilim adamının hala var olmasının nedeni ise, bu kişilerin ateizme ve evrim teorisine bir din gibi bağlı olmalarıdır. Bunlar kendilerini, her ne delili görürlerse görsünler yine de Yaratıcı'nın varlığına inanmamaya şartlandırmışlardır.

Sir Fred Hoyle kendisi de bir evrimci olmasına rağmen evrimcilerin "tesadüfe" inanmalarının nedenini şöyle açıklar:

Aslında, yaşamın akıl sahibi bir varlık tarafından meydana getirildiği o kadar açıktır ki, insan bu açık gerçeğin neden yaygın olarak kabul edilmediğini merak etmektedir. Bunun (kabul edilmemesinin) nedeni, bilimsel değil, psikolojiktir. Fred Hoyle, Chandra Wickramasinghe, Evolution from Space, s. 130

bir evrimci bilim adamı bile bu sekilde konusuyorsa gercek ortadadır bence....

son olarak hakaret konusuna da gelince bana karsı ikinci kez kullandıgın 'aptal' kelimesini sana aynen iade ediyorum fays.sıradan bi sitede adminlik yapıyor olman sana bu hakkı vermez.
En son laden tarafından 26 Haz 2009, 18:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman
Mesajlar: 168
Kayıt: 07 Oca 2009, 16:39

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen laden » 26 Haz 2009, 18:15

50 Maddede Evrim Teorisinin (Darwinizm) Çöküşü "saçmalık:)"

--------------------------------------------------------------------------------

50 Maddede Evrim Teorisinin (Darwinizm) Çöküşü

Yaklaşık 150 yıldır okul kitaplarından bilimsel yayınlara kadar her yerde bilimsel bir gerçek gibi sunulmaya çalışılan evrim teorisi (darwinizm) gerçekte son derece çürük temellere dayanmaktadır. 150 yıldır evrim teorisini savunanların (darwinizm) ortaya attıkları her iddia, bilim tarafından teker teker yalanlanmıştır. Evrim teorisini savunanların (darwinizm) ise, artık teorilerini ispatlamaya çalışmaktan vazgeçmişler, ancak propaganda, demagoji, göz boyama gibi yöntemlerle bu evrim teorisini ayakta tutabilmenin yollarını aramaya başlamışlardır. Amaçları bilimsel bir gerçeği savunmak değil, sözde bilimsel olan bir safsatayı, materyalist ve ateist dünya görüşlerini devam ettirebilmek uğruna yaşatmaya çalışmaktır. Bu sitede, evrim teorisinin (darwinizm) temel iddiaları bilimsel delillerle çürütülmektedir. Canlılığın evrimle meydana gelmesinin neden imkansız olduğu çok somut ve size çok yakın örneklerle ispatlanmaktadır. Bu sitenin içeriğini bilmeniz, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir evrim teorisini savunanlara gerekli bilimsel ve akılcı cevapları vermenize ve evrimcilerin iddialarını çürütmenize, Allah'ın izniyle yeterli olacaktır.

1-Evrim Teorisi (darwinizm), Tesadüfleri Yaratıcı Bir İlah Olarak Görür

2-Doğal Seleksiyon Canlılardaki Karmaşık Yapıların Nasıl Meydana Geldiğini Açıklayamaz

3-Sanayi Devrimi Güveleri Doğal Seleksiyonla Evrim Teorisine (Darwinizm) Delil Değildir

4-Deprem, Bir Şehri Nasıl Geliştiremezse, Mutasyonlar da Canlıları Geliştiremezler

5-Hayat Hayattan Gelir

6-Evrim Teorisinin Savunduğu (darwinizm) Ara Geçiş Canlılarına Fosil Kayıtlarında Rastlanmamıştır

7-Canlı Grupları Yeryüzünde Aniden ve Aynı Anda Ortaya Çıkmıştır

8-Canlı Türleri Yüz Milyonlarca Yıl Boyunca Hiçbir Değişikliğe Uğramamaktadırlar

9-Evrim Teorisini Savunanları Hayal Kırıklığına Uğratan Balık: Cœlecanth

10-Kuş Kanatları Tesadüflerin Eseri Değildir

1-Archaeopteryx, Sürüngenlerle Kuşlar Arasındaki Kayıp Halka Değildir

12-Ünlü 'Atın Evrimi' Senaryosu Fosil Kayıtları Tarafından Yalanlanmaktadır

13-Evrim Teorisini Savunanların Maymun Adam Hikayeleri Hiçbir Delile Dayanmamaktadır

14-Evrim Teorisinde Savunulan % 99 Maymun-İnsan Benzerliği İddiası Bir Aldatmacadan İbarettir

15-İnsan Bilincinin Kaynağı Evrim Değil, Yaratılıştır

16-Canlılarda Körelmiş Organlar Olduğu İddiası Doğru Değildir

17-Proteinlerin Tesadüfen Oluşmaları Kesinlikle İmkansızdır

18-Evrim Teorisi, darwinizm Cansız Moleküllerin Tesadüfen Biraraya Gelmesini ve Canlılığı Açıklayamaz

19-Hücre Büyük Bir Şehirden Daha Komplekstir

20-Hücre Yapılarındaki Tasarım, Evrim Teorisinin Geçersizliğini Gösteren Bir Delildir

21-Canlılık Uzaydan Geldi İddiası Hayal Ürünüdür

22-"Hayatın İlkel Dünyada Tesadüfen Oluşabildiği İspatlanmıştır" Yalanı

23-Evrim Teorisi, Proteinlerin Yeteneklerinin Nasıl Oluştuğunu Asla Açıklayamaz

24-Vücudumuzda Bir Enerji Santrali Kurmayı Şuursuz Atomlar mı Düşünüp Tasarlamışlardır?

25-DNA'daki 25 Ciltlik Ansiklopedi Dolusu Bilgi Tesadüfen Ortaya Çıkamaz

26-Farklı Canlı Türleri Nasıl Farklı DNA'lara Sahip Olmuşlardır?

27-Genlerdeki Hiyerarşik Düzenin Kurucusu Kimdir?

28-Evrim Teorisi Savunucularının İçinde Bulundukları Çıkmazı Gösteren Bir Örnek

29-Evrim Teorisi, Canlılardaki Bilinçli Tasarımı Açıklayamaz

30-Canlılardaki İndirgenemez Kompleks Yapılar Evrim Teorisine Darwinime Meydan Okuyor

31-İnsan Gözü En Gelişmiş Kameradan Çok Daha Kompleks ve Kusursuzdur

32-İnsan Beyni Karmaşık ve Üstün Bir Organizasyona Sahiptir

33-Evrim Teorisini, darwinizm'i Çaresiz Bırakan Bakteri Kamçısı

34-Hafıza ve Laboratuvar Sahibi Savunma Sistemi

35-Bir Heykeltıraş Gibi Çalışan Kemik Hücreleri, Tesadüflerin Eseri Değildir

36-Kanın Pıhtılaşmasındaki Mucize

37-Tek Bir Molekülün Özellikleri Dahi Evrim Teorisini (Darwinizm) Çürütmek İçin Yeterlidir

38-Yararlı ve Zararlı Maddeleri Birbirinden Ayırt Edebilen Kan Hücreleri

39-Böbreklerin Seçiciliği Tesadüflerin Eseri Değildir

40-Böbreklerin Tesadüfen Oluştuklarını İddia Etmek Büyük Bir Hatadır

41-Kemik Hücrelerinin Kalsiyum Yakalama Yeteneği Tesadüfen Oluşamaz

42-Midedeki Kusursuz Tasarım

43-Darwinizm'in (Evrim Teorisi) Açmazlarından Biri: Bilgi Teorisi

44-İnsan Embriyosunda Solungaçlar Vardır Yalanı

45-Moleküler Kıyaslamalar Evrim Teorisine, darwinizm'e Delil Oluşturmamaktadır

46-Bakterilerin Antibiyotik Direnci Evrim Teorisine Delil Değildir

47-Allah Canlılığı Evrimle Yaratmamıştır

48-Varyasyonlar Evrimin Delili Değildir

49-Davranışların Kökeni Evrim Değildir

50-Darwinizm 20. Yüzyıla Felaket Getiren İdeolojilerin Temelidir
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Fays
Uzman Doktor
Mesajlar: 561
Kayıt: 12 Mar 2009, 16:21

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen Fays » 26 Haz 2009, 19:12

Harun yahya sitelerinden aldığın dayanaksız yazılarla ne ıspatlamaya çalışıyorsun ki. bilimadamlarının "he tamam evrim yokmuş pardon" demelerini mi bekliyorsun nedir ? kusura bakmayın bilim tarafsızdır. siz yaradılışa inanıyorsunuz diye evrimin inkar edilmezi söz konusu bile olamaz.. bu telaşınızın sebebini anlıyorum ve inanıyorum ki tarih,bilimi haklı çıkaracaktır. Eğer evrim teorisi dayanaksızsa ve yanlışları varsa bu elbet açığa çıkar. 150 yıldır çıkmaması bundan sonra da çıkmayacağı anlamına gelmez.

buraya aktardığın 50 maddeyi bol bir vaktim olduğu zaman inceleyeceğim ve o maddeler hakkında bildiğim şeyler varsa yazacağım.

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman
Mesajlar: 168
Kayıt: 07 Oca 2009, 16:39

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen laden » 26 Haz 2009, 19:24

evet yaratılış gecegine inanıyoruz ve de inanmaya da devam edicez.
telaşınız derken ne demek istedin anlamadım?neden telaş edelimki.biz bildigimiz seylerden eminiz ve içimizde de hiç bi şüphe kırıntısı dahi yok.

evet 150 yıldan beri insanlık evrimin babası denilen darwin tarafından aldatıldı.yazık cok yazık...

bildigm seyler varsa yazıcam demişsin fays ama nedense bildigin seylerin hiç merak etmiyorum dogrusu.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Kullanıcı avatarı
BaRtRoBeL
Mesajlar: 15
Kayıt: 18 Şub 2008, 13:34

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen BaRtRoBeL » 27 Haz 2009, 11:38

Tartışılacak fazla bir şey yok Fays,seninde kabul ettiğin gibi sen maymundan geldin,biz ise adem(a.s)'dan geldik....

Fays
Uzman Doktor
Mesajlar: 561
Kayıt: 12 Mar 2009, 16:21

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen Fays » 27 Haz 2009, 12:37

BaRtRoBeL yazdı:Tartışılacak fazla bir şey yok Fays,seninde kabul ettiğin gibi sen maymundan geldin,biz ise adem(a.s)'dan geldik....
Terbiyesizlik yapma. evrim teorisini maymundan gelmek olarak algılayan yobazlara neyi anlatmaya çalışıyorum ki ben.. kafanızı kuma gömmeye devam edin.

MuRaT_KS
Doktor
Mesajlar: 286
Kayıt: 29 Oca 2009, 18:06
Konum: KoNYa

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen MuRaT_KS » 27 Haz 2009, 12:40

BaRtRoBeL yazdı:Tartışılacak fazla bir şey yok Fays,seninde kabul ettiğin gibi sen maymundan geldin,biz ise adem(a.s)'dan geldik....
ne kadar komik durumda olduğunun farkında mısın? herşeyin bi oluşum var. dünya anında oluşupta pat diye adem ile havva düşmedi herhalde. hey allahım ne kadar bilim karşıtı insanlar var.
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!

Kullanıcı avatarı
BaRtRoBeL
Mesajlar: 15
Kayıt: 18 Şub 2008, 13:34

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen BaRtRoBeL » 28 Haz 2009, 15:55

MuRaT_KS yazdı:
BaRtRoBeL yazdı:Tartışılacak fazla bir şey yok Fays,seninde kabul ettiğin gibi sen maymundan geldin,biz ise adem(a.s)'dan geldik....
ne kadar komik durumda olduğunun farkında mısın? herşeyin bi oluşum var. dünya anında oluşupta pat diye adem ile havva düşmedi herhalde. hey allahım ne kadar bilim karşıtı insanlar var.
Dünya nasıl oluştu peki bir zahmet anlatırmısın????

Kullanıcı avatarı
BaRtRoBeL
Mesajlar: 15
Kayıt: 18 Şub 2008, 13:34

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen BaRtRoBeL » 28 Haz 2009, 15:58

Fays yazdı:
BaRtRoBeL yazdı:Tartışılacak fazla bir şey yok Fays,seninde kabul ettiğin gibi sen maymundan geldin,biz ise adem(a.s)'dan geldik....
Terbiyesizlik yapma. evrim teorisini maymundan gelmek olarak algılayan yobazlara neyi anlatmaya çalışıyorum ki ben.. kafanızı kuma gömmeye devam edin.
Terbiyesizlik falan yaptığım yok savunduğun düşünceyi kısa ve öz bir şekilde dile getirdim işte...

MuRaT_KS
Doktor
Mesajlar: 286
Kayıt: 29 Oca 2009, 18:06
Konum: KoNYa

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen MuRaT_KS » 28 Haz 2009, 16:17

BaRtRoBeL yazdı:Dünya nasıl oluştu peki bir zahmet anlatırmısın????
elbette bir yaratıcı var. ama ademle havvadan öncede bu dünya vardı ve birşeyler değişiyordu.

bilime inan araştır? [büyük patlamadan bu yana evrenin ve dünyanın oluşumunu bir araştır.]
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!

Fays
Uzman Doktor
Mesajlar: 561
Kayıt: 12 Mar 2009, 16:21

Re: Evrim teorisinin kökündeki çürük.(Tek hücreliler mayoz bölün

Mesaj gönderen Fays » 28 Haz 2009, 16:56

Konu başlığından haraketle,söylenilmek istenen. evrim tek hücrelilerle başladıysa nasıl çoğaldı. işin garibi bu biyoloji dersinde bile vardır.

Şimdi dünya ilk oluştuğunda her yer su idi. atmosfer yoktu,asit yağmurları yağıyordu. ve bu formda ilk 'bakteri' oluşuyor. bu bakteri güneşten gelen ışınlarla evrim geçirip cynobakteri oluyor. bu bakteri oksijen salıp karbondioksit emmeye başlayınca milyonlarca yıl sürecek olan,'atmosfer'in oluşması süreci başlıyor. burdan da anlaşılacağı üzere bu bakteri fotosentez yapan ilk canlıdır. bu bakteri bölünerek çoğalarak zaman daha çok türüyor ve evrimleşiyor. daha sonraki süreçlerde şartlar olgunlaştığında karaya çıkıyor ve evrim karada da devam ediyor.

Evrimi anlamak için önce biyoloji bilmelidir. sonra da evrimin milyon değil milyarlarca yıldır devam ettiği öğrenilmelidir.

Cevapla

“Felsefe Bölümü” sayfasına dön