Sevgili günlük...

Herşey serbest...
mavi_buketler
Asistan

Sevgili günlük...

Mesaj gönderen mavi_buketler » 08 Tem 2009, 01:53

Değerli arkadaşlar Sİtenin ilk ve tek pembe günlüğüne hoşgeldiniz dökülün bakalım içinizdekileri bugün neler yaptınız kimleri çekiştirdiniz... :D

Sevgili günlük bugün inişli çıkışlı birgündü,hayat her geçen gün daha zorlaştığından mı omuzlarımdaki yükün ağırlaşmasındanmıdır bilinmez yorgunluğum.
Tabi birde şu ek sınav konusu var hala bir haber yok :)
Umarım yarın bu günden iyi olur.

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Re: Sevgili günlük...

Mesaj gönderen bayan_esinti » 02 Kas 2009, 00:26

ya aslında bu sevgili günlük kısmının tutulması lazımda bence güzel bi düşünce ama tek bi cvp bile gelmemiş üzücü..

gizlimiz saklımız olmayan konuları tabiki dökülebiliriz :)

mesela bugün aylardan sonra ilk kez bu kadar keskin bi soğukla karşılaştım hava buz gibiydi..kış geldi artık gerçek anlamda..

bunun haricinde hala kitap mağduruyum..2 kez kitapları almaya gittiğim okuldan elim boş döndüm sinir bozucuydu..aynı şekilde iki kez bandrol yeniletmeye gittim ve aynı sonuç..kasımın başında gelir di aldığım cevap..

konya'da ufak sarsıntılar hala devam etmekte ama hiç alışmıcak gibi görünselerde,konyalılarda alıştılar biraz sallanmaya..ben hariç :)
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 05 Kas 2009, 18:44

bayan_esinti yazdı:ya aslında bu sevgili günlük kısmının tutulması lazımda bence güzel bi düşünce ama tek bi cvp bile gelmemiş üzücü..

gizlimiz saklımız olmayan konuları tabiki dökülebiliriz :)

mesela bugün aylardan sonra ilk kez bu kadar keskin bi soğukla karşılaştım hava buz gibiydi..kış geldi artık gerçek anlamda..

bunun haricinde hala kitap mağduruyum..2 kez kitapları almaya gittiğim okuldan elim boş döndüm sinir bozucuydu..aynı şekilde iki kez bandrol yeniletmeye gittim ve aynı sonuç..kasımın başında gelir di aldığım cevap..

konya'da ufak sarsıntılar hala devam etmekte ama hiç alışmıcak gibi görünselerde,konyalılarda alıştılar biraz sallanmaya..ben hariç :)
bizim burada güzel ya deniz tasması hariç :mrgreen:
depremmi oluyor orada
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 05 Kas 2009, 22:25

evet sürekli sallanıoduk maraz senin dünyadan haberin yok ya :lol:
ama çok azaldı son 1 aydır sadece 2-3 tane artçı olmuştur onlardada ben uykudayken oldu hep ben unuttum depremi biraz ama Allah tekrar yaşatmasın alışkın olmadığımız için zor geldi..Allah Konya'ya 5'in üstünde bi deprem verirse birazda fazla sallarsa Konya yerle bir olur burda hepimiz gördük ki yapılarımız hiç sağlam deilmiş meğer... :(

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 07 Kas 2009, 08:05

bayan_esinti yazdı:evet sürekli sallanıoduk maraz senin dünyadan haberin yok ya :lol:
ama çok azaldı son 1 aydır sadece 2-3 tane artçı olmuştur onlardada ben uykudayken oldu hep ben unuttum depremi biraz ama Allah tekrar yaşatmasın alışkın olmadığımız için zor geldi..Allah Konya'ya 5'in üstünde bi deprem verirse birazda fazla sallarsa Konya yerle bir olur burda hepimiz gördük ki yapılarımız hiç sağlam deilmiş meğer... :(
hmm tm bizim burda öle bi sorun yok :mrgreen:
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 07 Kas 2009, 21:26

bugün herzamanki gibi yemek yapıp oturdum gün boyu fizik denen karın ağrısına kafa yordum.Gerçekten günün sonunda karnım ağırdı... :D
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 07 Kas 2009, 22:21

ben daha zahmet edipte derslere kafa yoramıom ya :D
sınava çok yakın zamanlarda fazla üstüne düşmeden çalıştığım sınavlardan hep olumlu sonuçlar alıom nası oluosa..
neyse...
bugün zevkli bi cumartesi geçirdim..dersten bi haber,takılarımla geçio vaktim hep..kendimi takı kursuma resmen adadım ya :D dersler nolcak bilmem valla :wink:

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 08 Kas 2009, 14:45

bayan_esinti yazdı:ben daha zahmet edipte derslere kafa yoramıom ya :D
sınava çok yakın zamanlarda fazla üstüne düşmeden çalıştığım sınavlardan hep olumlu sonuçlar alıom nası oluosa..
neyse...
bugün zevkli bi cumartesi geçirdim..dersten bi haber,takılarımla geçio vaktim hep..kendimi takı kursuma resmen adadım ya :D dersler nolcak bilmem valla :wink:
takı kursumu merve :mrgreen:
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 08 Kas 2009, 21:32

My Maraz yazdı:
neyse...
beğenemedinmi yine kıskanıon sanki :P :D

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 08 Kas 2009, 22:49

çok güzel takı kursu ya...Bende gitmeyi çok isterdim...Hiç takı alamıyorum bari kendi yaptıklarımı takardım ne güzel olurdu...
Bende bugün yine farklı bişey yapmadım hep aynı geçiyo günlerim günlük... :)
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 08 Kas 2009, 23:02

ben nasip olursa bu konuda kendimi iice geliştirmeyi düşünüorum..hocama çok özeniorum ya :D

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 08 Kas 2009, 23:04

hakkında hayırlısı olur inşallah...Yolun açık olsun...
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 09 Kas 2009, 16:26

bayan_esinti yazdı:
My Maraz yazdı:
neyse...
beğenemedinmi yine kıskanıon sanki :P :D
yok sordum sadece
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

“Serbest Kürsü” sayfasına dön