ankarada sınava girecekler..
ankarada sınava girecekler..
arkadaşlar ankarada sınava girecek olan bir sürü kişi var memleketin dört bi yanından gelecekler bence ankara otogarda snav sabahı buluşalım hep birlikte gidelim sınav okulumuza malum ben hayıtımda ilk defa ankara gelecem okulumu bulamama gibi düşüncem var onun için birlik olalım ankarada otagarda buluşalım sınava girecek bir ankaralı arkadaş bizlere yardımcı olabilir mi??
Re: ankarada sınava girecekler..
ilk sınavda mezun olmasam. gelir sınavdan sonra toplanıp aciklise.net pankartı açar basın açıklaması yapardık 

Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
ya ben bişeyi anlamadım neden farklı illerden ankaraya sınava gidilio hangi sınav bu acaba 

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
kpds misbayan_esinti yazdı:ya ben bişeyi anlamadım neden farklı illerden ankaraya sınava gidilio hangi sınav bu acaba

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
yapma yaawMy Maraz yazdı:kpds misbayan_esinti yazdı:ya ben bişeyi anlamadım neden farklı illerden ankaraya sınava gidilio hangi sınav bu acaba![]()

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
yaaabayan_esinti yazdı:yapma yaawMy Maraz yazdı:kpds misbayan_esinti yazdı:ya ben bişeyi anlamadım neden farklı illerden ankaraya sınava gidilio hangi sınav bu acaba![]()
![]()

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..