Diploma Töreni
-
- Acemi
-
- Acemi
Re: Diploma Töreni
istanbul da oturuyorum
sana özel yaparlar A.B.D BAŞKANI GELİR BELKİ ŞAKA KURURA BAKMA
-
- Doktor
istanbulda olmuyor dostumgecegündüz08 yazdı:istanbul da oturuyorum
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
-
- Acemi
dostum sao ya rahatladım sinir oluyorum böyle törenlere.......
-
- Doktor
gecegündüz08 yazdı:dostum sao ya rahatladım sinir oluyorum böyle törenlere.......
bende sinir olurum daha önce sürekli baktım bizimde başımıza geleceği için istanbulda olmuyor çünki her ilçede halk eğitim merkezi var imkansız oluyor rahat ol
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
Ek sınavla mezun olanlara tören yapmazlar. normal dönemlerde mezun olanlar için bazı illerde düzenleniyor törenler..
-
- Acemi
arkadaşlar en sonunda mezun oldum ya bi ohhhhhhhhhhhhhhhh çektim sanki yeniden doğmuşum
-
- Doktor
hadi hayırlısı olsun
BEN DE MEZUN OLDUM VE MEZUN OLAN ARKADAŞLARI TEPRİK EDRİM ACABA 2.EKSINAVLA MEZUN OLANLARIN SAYISI NE KADAR
tören olsada gitmem zaten ne işimz war ya ondan bile para alırlar geliceksnz lan giriş 20tl hesabı
Üniforma üzerine forma giymek yasaktı.. Aşk işte ne yaparsın..Biz giyerdik formamızı,
ama bahanemiz vardı. 'BEŞİKTAŞ' LIYDIK..
ama bahanemiz vardı. 'BEŞİKTAŞ' LIYDIK..
tören mören istemez,diplomamı versinler yeter. ben töreni kendim de yaparım
Önemli olan; senin ne kadar iyi anlattığın değil,
ne kadar anlaşıldığındır..
ne kadar anlaşıldığındır..
ramazandan sonra ben güzel bir tören düşünüyorum dilomamla bir ufak 35 yapacam sözüm söz
-
- Acemi
aynen dostum ben direk 100 lükle başlıcammmmhalit yazdı:ramazandan sonra ben güzel bir tören düşünüyorum dilomamla bir ufak 35 yapacam sözüm söz