NE ZAMAN MEZUN OLURUM YARDIM ?:(
NE ZAMAN MEZUN OLURUM YARDIM ?:(
merhaba arkadaşlar acık ogretım meslek lisesine gıdıorum ama birşeyden anlamıorum sızden yardım ıstıorum 173 kredim var 8 alan dersi kredisi var 7. donemdeyım zorunlu ders sayısı 4 ne zaman mezun olurum daha çok var mı ? okuldan extradan kredi alıyor muyum? yardımcı olursanız sevınırım tskler
Re: NE ZAMAN MEZUN OLURUM YARDIM ?:(
meslek lisesi ayrımıdır bilmiyorum ben açık lise okuyorum.ama alan kredinin 80 veya üzeri olması gerekir.ek sınavlar hakkında bilgi al.mezunuyet için ek sınavlar yapıyolar bildiğim kadarıyla.
kahretsın bende aynı durumdayım benımkı acık lıse ortk kredı nasıl tammlıcm bu sene öss de basvurdm cıldırıcam
dediğim gibi eğer zorunlu dersler bittiyse ve hala açığın varsa alan kredinde ek sınavlara girceksin.ortak kerdi açığın varsa seçmeli ders alıcaksın.
okul yuz yuze egıtım kredisi vercekmıs onu ogrendım 240 olması gerekıormus ama bu kredilerin toplamıdır herhalde dimi yanı ortak ve alan
- colin_erkan
- Doktor
benim alan dersinde o yazıyo bu alan dersleri okulda gördüğümüz dersler değilmi ?rynerd012 yazdı:okul yuz yuze egıtım kredisi vercekmıs onu ogrendım 240 olması gerekıormus ama bu kredilerin toplamıdır herhalde dimi yanı ortak ve alan
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
acık ogretım meslek lısesi ogrencılerı ıcın gecerlı bu ordada derslere gırıp alan kredısı toplanıor bı dersı 3 kere veremezsen muaf olunuor ya onun yerıne baska ders gelıor mu acaba :S
ortak derslerin hepsine girmek zorunda mıyız? mezuniyet kredsini tamamlasak bile girecek miyiz?
örneğin din kültürü-1 e girdik verdik. 2 yada 3 hataa 6 bile var onlarada girecek miyiz?
örneğin din kültürü-1 e girdik verdik. 2 yada 3 hataa 6 bile var onlarada girecek miyiz?
zorunlu derslerinde yazıyorsa tabiki onlarada gireceksin
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....