Askerdeyken sınav???
Askerdeyken sınav???
Arkadaşlar Ben 2 dönem okudum açık liseyi 2 dönemde önceden gittiğim liseden gelmiş. Şimdi Benim sorum şu ben büyük ihtimalle askerlik döneminde Üniversitede olacağım ama tek tip askerlik gelirse önce askere gitmek istiyorum.Bu yüzdende askerde açık üniversiteye gidebileceksem üniversiteyi 2 yıllık açık okuyacağım??
-
- Doktor
Re: Askerdeyken sınav???
Bence...önce okuyup ondan sonra askere gitmek daha mantıklı..
tek tipi askerliğe ne zaman gecilceği mechuL..daha uzun yıllar war bunun için belli..
taslak hazırlancakta sunulcakta imzalancakta..
okulunu bitirip gitmek en iyisi..kafan rahat olur hiç değilse..
askerde ders calışmak gibi bi imkanın olmaz..boş bulduğun andada ya dinlenmek istersin yada tlfon peşine koşarsın
akşamda zaten yorgunluktan hiç bişi yapasın gelmez... 
genede senin tercihin. . .
tek tipi askerliğe ne zaman gecilceği mechuL..daha uzun yıllar war bunun için belli..
taslak hazırlancakta sunulcakta imzalancakta..
okulunu bitirip gitmek en iyisi..kafan rahat olur hiç değilse..
askerde ders calışmak gibi bi imkanın olmaz..boş bulduğun andada ya dinlenmek istersin yada tlfon peşine koşarsın

genede senin tercihin. . .
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
bu konu hakkında bilgisi olan varmı? tek tipi falan boşverin askerdeyden açık lise - üniversite okuyabilirmiyim?
Askerdeyken açık lise okuyabilirsiniz evet, açık öğretim fakültesi de okuyabilirsiniz.
Tek tip askerlik, 2014 yılında gelecek, daha çok..
Tek tip askerlik, 2014 yılında gelecek, daha çok..
Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32