Kurşun Kalem mi Mürekkepli Kalem mi?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Yns
Uzman

Kurşun Kalem mi Mürekkepli Kalem mi?

Mesaj gönderen Yns » 08 May 2011, 17:02

Her sınavda gözetmenlerin arasında kararsızlığa düşüren ve birbirlerine uzun uzun bakmalarına sebep olan, cevap kağıdının üzerinde mürekkepli kalem ile imzalayın yazmasına rağmen sınıfın yarısının kurşun yarısının mürekkepli kalem ile imza atmasıyla sonuçlanan bir olay.

Ne dersiniz, kurşun kalem mi mürekkepli kalem mi? ... :)

Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Kurşun Kalem mi Mürekkepli Kalem mi?

Mesaj gönderen kripton » 08 May 2011, 17:15

Bilmem ki hangi akla mantığa göre kurşun kalem diyorlar :D Orda zaten mürekepli kalem diyo . Yani uyarmasak herkese kurşun kalemle attıracaklar. Zaten öğrenciler her konuda sınav görevlilerinden iyi biliyorlar atılacak adımları :D
Resim

Gimp
Acemi

Mesaj gönderen Gimp » 08 May 2011, 18:19

Bence sınava giren bazı hocalar işi ciddiye almıyor ben bugün bunu sezdim,ayrıca bir kere kurşun kalemle attım bir şey olmadı ama mürekkepli kalemle atmak lazım en iyisi sınav başlamadan kalem isteyin hocadan imzayı atın geçin.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 May 2011, 19:07

Açık lise ya belki onun için önemsemiyor olabilir bazıları. Bi de hocadan kalem istemeye gerek yok en iyisi yanımızda tükenmez kalem götürüp imzalamak :D Ben öyle yapıyorum.

Bir de sınavda bazı hocalar ısrarla şöyle diyor ARKADAŞLAR SINAV KİTAPÇIĞINIZIN ÜSTÜNE İSİM SOYİSİM VE TC KİMLİK NUMARANIZI TÜKENMEZ KALEMLE YAZINIZ :!: Oldu hocam başka bi arzunuz :lol: Sonrada benim kitapçığı başka biri alsın (genelde öyle oluyor, hadi benim ismimin yazılı olduğunu bana verseler tamam anladık da ) üstünde ismim vs.. ne gerek var. Çoğu kişi yazmadı zaten :)
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön