40 kredilik ders seçme hakkı.
40 kredilik ders seçme hakkı.
Mesleki açıköğretimde okuyorum yüzyüze eğitim görüyorum duyduğuma göre eylül ayındaki sınavda maol öğrencilerine 40 kredilik ders seçme hakkı veriyorlarmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı?
Re: 40 kredilik ders seçme hakkı.
Eylül ayında sınav yok. Dediğin sınav 3. dönem sınavı olan Temmuz sınavı, ve doğru bu sınavda 40 kredilik ders seçebiliyor Mesleki Açık Liseliler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
yüzyüze eğitim görmeyenler 40 kredilik ders seçebiliyormuş diye duydum bu doğrumu?
Yüzyüze eğitim görenlerde, görmeyenlerde Temmuz sınavında 40 kredilik ders seçebiliyor. Örneğin yüzyüze eğitimi tamamen tamamlayan bir öğrencinin eğer kültür kredisi eksikse o öğrenci bir yılda yapılan 3 sınavda da 40'ar kredilik ders seçebiliyor. Yüzyüze eğitimi devam edenlerse sadece Temmuz sınavında 40 kredilik ders seçebiliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Çok teşekkür ederim..
Rica ederim...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk