Olayı tam anlayamadım
  Olayı tam anlayamadım  
 http://www.aciklise.net/
 Öğrenci resimleri sisteme nasıl aktarılacak?
 Öğrenci resimleri sisteme nasıl aktarılacak? Olayı tam anlayamadım
  Olayı tam anlayamadım  

) benim tahminim sadece liselerde yenileyenlerin fotoğrafları çekiliyordur heralde
) benim tahminim sadece liselerde yenileyenlerin fotoğrafları çekiliyordur heralde Kayıt olurken vesikalık fotoğraf istemiyorlar mı? Onları ekleyeceklerdir...
 Kayıt olurken vesikalık fotoğraf istemiyorlar mı? Onları ekleyeceklerdir...Ustam Kayıt Yenileme Yönergesinde aynen öyle yazıyor valla ben onların yalancısıyımhyilmaz yazdı:Ne fotoğraf çekmesi yahuKayıt olurken vesikalık fotoğraf istemiyorlar mı? Onları ekleyeceklerdir...

birazdeli yazdı:Ustam Kayıt Yenileme Yönergesinde aynen öyle yazıyor valla ben onların yalancısıyımhyilmaz yazdı:Ne fotoğraf çekmesi yahuKayıt olurken vesikalık fotoğraf istemiyorlar mı? Onları ekleyeceklerdir...

Kayıt Yenileme işlemi sırasında fotoğrafınız Açık Öğretim Lisesi sistemine aktarılacağı için kılık-kıyafetinizin düzgün olması fotoğrafınızın daha tanınır çıkmasını sağlayacaktır.
 Şaka mı bu? İnanmam
   Şaka mı bu? İnanmam  Gerçi burası Türkiye olur mu olur
 Gerçi burası Türkiye olur mu olur  Bu arada ben bugün kayıt yenilettim... Hatta ben yerine başkası gitti benim adıma yeniletti
 Bu arada ben bugün kayıt yenilettim... Hatta ben yerine başkası gitti benim adıma yeniletti  Öyle bir durumla karşılaşmadım. İlerisi için yaparlar mı bilmem..
 Öyle bir durumla karşılaşmadım. İlerisi için yaparlar mı bilmem..  

birazdeli yazdı:Bir de bir şey soracağım Halk Eğitim merkezinde kayıt yenileme yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece lisede mi yapılıyor?
 Sonra kayıt yenileme işini liselerde yapıyor dedi ve 3 lise ismi söyledi. ( demek ki bütün liseler yapmıyor )  neyse bize yakın olan liseye gideyim dedim ama vazgeçip rotamı eve yönelttim
  Sonra kayıt yenileme işini liselerde yapıyor dedi ve 3 lise ismi söyledi. ( demek ki bütün liseler yapmıyor )  neyse bize yakın olan liseye gideyim dedim ama vazgeçip rotamı eve yönelttim  Artık yarın halkeğitime gidecem tekrar.
  Artık yarın halkeğitime gidecem tekrar. 
   ( bu arada halk eğitimdekiler bununla alakalı birşey demediler )
  ( bu arada halk eğitimdekiler bununla alakalı birşey demediler )