hemşirelik okuyabilirmiyim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
İREMELA

hemşirelik okuyabilirmiyim

Mesaj gönderen İREMELA » 31 Ağu 2011, 20:48

mrb ben aöl yeni kayıt yaptıracagım fakat hemşirelk istiyorum bu mümkünmü eger mümkünse ne yapmam gerekiyor
:?:

emrahk
Onursal Üye

Re: hemşirelik okuyabilirmiyim

Mesaj gönderen emrahk » 01 Eyl 2011, 13:28

Bu konuda kesin bir bilgim yok, ancak hemşirelik için Meslek Lisesinin ilgili alanında okumuş olmak gerekiyor diye biliyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

AçıkLiseli
İletişim:

Mesaj gönderen AçıkLiseli » 02 Eyl 2011, 13:08

sLm arkadaslar ben 23 yasındayım ortaokul 7den terkım sımdı acıkılkogretıme basvurdum martta sınavım var.ılk okul bıttıkten sonra acık ogretımden lıseyı planlıyorum ama hıcbır bılgım yok ne yapcama daır.bana yardımcı olabılırmısınız.sımdıden tesekkur ederım.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 03 Eyl 2011, 12:25

AçıkLiseli yazdı:sLm arkadaslar ben 23 yasındayım ortaokul 7den terkım sımdı acıkılkogretıme basvurdum martta sınavım var.ılk okul bıttıkten sonra acık ogretımden lıseyı planlıyorum ama hıcbır bılgım yok ne yapcama daır.bana yardımcı olabılırmısınız.sımdıden tesekkur ederım.
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=33&t=5845
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön