teşekkür ederim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
İREMELA

teşekkür ederim

Mesaj gönderen İREMELA » 02 Eyl 2011, 18:33

çok sagolun evet hemşirelik lisede bölüme göre okunuyor ama bu konuda tam bir bilgi sahibi olamadım.yani düz lisemi yoksa meslek lisesimi tam bilemiyorum kayıt yaptırmak için gittiğimde görevlilere soru sormaya korkuyorum ters cevaplar veriyorlar hiç aydınlatıcı değiller bu yüzden çok zordayım ne yapacagımı bilmiyorum yinede çok sagolun

icemilch
Yardımcı Asistan

Re: teşekkür ederim

Mesaj gönderen icemilch » 02 Eyl 2011, 21:07

konu hakkında bilgim yok. olsa yardımcı olurdum. ama soru sormaya korktuğun o insanlar senden daha üstün değiller sana hizmet için ordalar yeter ki sen nasıl davranman gerektiğini bil, duruma göre...
ne istedigine dikkat et™­

icemilch

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 02 Eyl 2011, 21:08

çağrı merkezini aramanı tavsiye ederim hiç çekinmeden aklındaki bütün soruları sor yardımcı olurlar...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 02 Eyl 2011, 21:43

Arkadaşım hemşirelik okumak istiyorsan elbette okuyabilirsin. AÖL'de Sayısal bölümü okuyarak ve üniversite sınavında gerekli puanı alarak hemşirelik tercihi yaparsın ve yerleşirsen okursun. Genel Kültür, Sosyal Bilimler, Eşit Ağırlık öğrencisiysen de belirli bir katsayı uygulanır.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön