merhabalar...ben yeliz..
merhabalar...ben yeliz..
slm arkadaşlar ben 26 yaşında evli ,bir kızım var...97 senesinde anadolu lisesi 8 sınıf terktim,site içerisinde edineceğim bilgiler bana çok yararlı olcaktır eminm..şimdiden herkese tşk..
toplam dönemi:3
toplam kredi:64 okuldan bana hiç kredi eklenmemiştr ...sosyal bilimler bölümü devam ediyorum ...ben öle alan kredisi falan hiç bakmıyorum gidiyorum sınava girip çıkıyorum o kadar..bu zamana tek mat.geo. ve bioloji geçemedim ..ama muaf olmadım henüz..bir sonraki dönem son kez alıcam bakalım nolcak..
toplam kredi:64 okuldan bana hiç kredi eklenmemiştr ...sosyal bilimler bölümü devam ediyorum ...ben öle alan kredisi falan hiç bakmıyorum gidiyorum sınava girip çıkıyorum o kadar..bu zamana tek mat.geo. ve bioloji geçemedim ..ama muaf olmadım henüz..bir sonraki dönem son kez alıcam bakalım nolcak..
Re: merhabalar...ben yeliz..
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz, kızınızı Allah bağışlasın. Burada tüm sorulara cevap bulabilirsiniz, başarılar...yel1z yazdı:slm arkadaşlar ben 26 yaşında evli ,bir kızım var...97 senesinde anadolu lisesi 8 sınıf terktim,site içerisinde edineceğim bilgiler bana çok yararlı olcaktır eminm..şimdiden herkese tşk..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Hoş geldiniz Yeliz abla...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
hoşbulduk arkadaşlar...sağolun..bakıyorum sayfaları geziyorum şu an ne çok şey varmış..
)

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
evet öyle okumaya başlarsan bilgisayarın başından kalkamazsınız.Şahsen ben çoğunluk öyle oluyordum. 

gün içinde çoğunlukla net başında oyalann bi bayanım ben bazen ders çalışırım bu daha çok sınav tarihleri yaklaşınca olur..
bazen okey bazen face ..kesintisiz müzik..
üye bulunduğum anne bebek sitesi yanında bir de burası olsun sık kullanınlarda fenamı

- colin_erkan
- Doktor
merhaba hoş geldiniz...Şu an çok doğru bi yerdesiniz,2008 yılında üye olmuştum bende bu foruma iyi ki de olmuşum bugün diplomamı aldım çok mutluyum darısıda sizlerin başına inşş 

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
ne güzel , bundan sonrası sizin için hayırlı olur inşallah..ayrıca tebrikler inş bnde o günleri görürüm..colin_erkan yazdı:merhaba hoş geldiniz...Şu an çok doğru bi yerdesiniz,2008 yılında üye olmuştum bende bu foruma iyi ki de olmuşum bugün diplomamı aldım çok mutluyum darısıda sizlerin başına inşş
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
yel1z yazdı:ne güzel , bundan sonrası sizin için hayırlı olur inşallah..ayrıca tebrikler inş bnde o günleri görürüm..colin_erkan yazdı:merhaba hoş geldiniz...Şu an çok doğru bi yerdesiniz,2008 yılında üye olmuştum bende bu foruma iyi ki de olmuşum bugün diplomamı aldım çok mutluyum darısıda sizlerin başına inşş
İnşallah hepimiz göreceğiz:)
Hoşgeldiniz...
Kafanıza takılan bir şey olursa forumda sorabilirsiniz kısa sürede cevap gelecektir...
Kafanıza takılan bir şey olursa forumda sorabilirsiniz kısa sürede cevap gelecektir...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
-
hoşgeldiniz yeliz hanım
hosgeldınız anneler cogalıyor bnde 21 yasında bır cocuk annesıyım aramıza hosgeldın sıteden cok memnun kalacaksın emın ol kafana takılan herseyı burda bulabılırsın 

byMRZ yazdı:hosgeldınız anneler cogalıyor bnde 21 yasında bır cocuk annesıyım aramıza hosgeldın sıteden cok memnun kalacaksın emın ol kafana takılan herseyı burda bulabılırsın
karizma_doktor_ yazdı:hoşgeldiniz yeliz hanım
tşk ederim arkadaşlar hoşbulduk...Yns yazdı:Hoşgeldiniz...

hoşgeldiniz....harika bir siteye geldiniz sefalar getirdiniz...