Öğrenci Belgesi ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
prestij_us492

Öğrenci Belgesi ?

Mesaj gönderen prestij_us492 » 03 Eki 2011, 18:11

Arkadaşlar, normalde bunu okulun yetkili müdür yardımcısına da sorabilirdim ama önce sizlerden olumlu veya olumsuz yönde bir yanıt almadan gitmeyeyim okula diye düşündüm, zira hem okul, hem de halk eğitim merkezi bir hayli uzak. İzmir'de yaşıyorum ve toplu ulaşım araçlarında kullandığım öğrenci kartımı vize işlemi yapıp yeniletmek için öğrenci belgesi gerekiyor. Yüz yüze eğitimini tamamlayan bir öğrenci olarak bağlı olduğum okuldan öğrenci belgesi (halk eğitim merkezlerinden artık alınmıyor bu belge) alabilme hakkım devam ediyor mu?

emrahk
Onursal Üye

Re: Öğrenci Belgesi ?

Mesaj gönderen emrahk » 05 Eki 2011, 09:13

Yüzyüze eğitimi tamamladığın halde mezun değilsen, öğrenciliğin devam ettiği için öğrenci belgesini tabi ki alabilirsin. Tabi 12 dönem üstü olanlara toplu taşıma için indirimli kart vermiyorlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

prestij_us492

Mesaj gönderen prestij_us492 » 05 Eki 2011, 23:24

Sağol varol Emrah yardımcı olduğun için. Benim tek engelim sadece ve sadece 1 tane zorunlu dersimin olması. Toplam kredim 267, alan kredim 133, okuduğum dönem 8 ve de yüz yüze eğitim tamamen sonlandı. Ocak ayında sadece Geometri-1den sınav olacağım ve ben bu dersten daha önce 2 kez sınava girdim, ikisinde de geçer not alamadım. Ocak ayında sınava girince de 3. kez girmiş olacağım ve böylelikle ya muaf olarak mezun olmuş olacağım ya da geçer not alarak. Artık hangisi olursa. Mezun olmam garantileşti sonuçta.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eki 2011, 15:54

İnşallah, şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Ünivesite düşünüyorsan, Ocak'ta sen de başvuru yaparsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön