117 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 7 7 1 Ortak
118 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 8 8 1 Ortak
122 FELSEFE - 2 6 2 Ortak
133 TARİH 3 3 2 Ortak
134 TARİH 4 4 2 Ortak
168 GEOMETRİ - 1 1 2 Ortak
169 GEOMETRİ - 2 2 2 Ortak
182 YABANCI DİL - 2 2 3 Ortak
242 YABANCI DİL - 3 3 3 Ortak
243 YABANCI DİL - 4 4 3 Ortak
404 DİL VE ANLATIM 4 4 2 Ortak
405 DİL VE ANLATIM 5 5 2 Ortak
406 DİL VE ANLATIM 6 6 2 Ortak
407 DİL VE ANLATIM 7 7 2 Ortak
408 DİL VE ANLATIM 8 8 2 Ortak
421 FİZİK - 1 1 2 Ortak
422 FİZİK - 2 2 2 Ortak
432 KİMYA - 2 2 2 Ortak
441 BİYOLOJİ - 1 1 2 Ortak
442 BİYOLOJİ - 2 2 2 Ortak
471 MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ - 2 4 1 Ortak
492 TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2 6 1 Ortak
Arkadaşlar bu kadar zorunlu dersim kaldı.
3 kere girdim.
Toplam Kredi : 53 Ortak Kredi : 35
Kredim var.
Sizce ortalama kaç döneme mezun olurum ?
ve Şuan benim kredim 53+35=88 mi ? yoksa 53'mü ?
Ne zaman mezun olurum
Re: Ne zaman mezun olurum
Öncelikle merhaba, kredin 53, yani 88 değil. Zorunlu derslerinin kredi toplamı 44. Yani nerdeyse 2 dönem gerekli bunları full geçsen bile. Ardından bu zorunlu dersler bitince (geçince ya da muaf olunca) kredin yine de 192 olmayacağı için, geri kalan krediyi tamamlamak için seçmeli dersleri seçeceksin ilerde. Ama ilk bu zorunlular bitmeli unutma. Seneye Mayıs veya Temmuz sınavyla mezun olabilrsin, sıkı çalışırsan...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Emrah bey 24 zorunlu dersim kaldı.
16 tane seçtim, Eşşek gibi çalışıp 16'sınıda vermeyi düşünüyorum.
Geriye kalır 8. Zorunlu ders. Ondan sonra durum ne olur ?
16 tane seçtim, Eşşek gibi çalışıp 16'sınıda vermeyi düşünüyorum.
Geriye kalır 8. Zorunlu ders. Ondan sonra durum ne olur ?
Toplam kredi miktarın yine düşük olacaktır, bütün zorunlu dersleri geçsende. Bu yüzden dediğim gibi en erken seneye mezun olabilirsin. Mayıs mı olur, Temmuz mu o senin çalışmalarına kalmış birşey...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
hocam 2012 sonuna mezun olma şansım varmı ?
2012 sonu dediğin Temmuz-2012 sınavlarıysa, mezun olamazsın. Dediğim gibi 2013 öncesi kredin yetmeyecek, her dersi geçsende...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk