cevap verirseniz sevirim..
başarısız dersler toplamı yükseltikce diploma notun düşer mi yoksa sadece başarılı dersler toplamıylamı hesaplanıyor sadece
cevaplar için çokkk sağolun
Diploma notu
Re: Diploma notu
Sadece başarılı derslerin ortalaması alınıyor.
İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır..
Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın
Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın
benım bolumum sosyal bılımler alan kredım 98 bana oss ıcın verılıcek puan ne kadar cıvarıdır bılgısı olan varmı?
Kredilerle hesaplanmıyor üniversite sınavında verilecek puan. Senin notlarının ortalamalarının alınrarak hesaplanacağı diploma notun, bu puanı ortaya çıkaracak. Mezun olmayı beklemelisin kaç puan geleceğini görmek için...maide yazdı:benım bolumum sosyal bılımler alan kredım 98 bana oss ıcın verılıcek puan ne kadar cıvarıdır bılgısı olan varmı?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk