Alan Değiştirme Hakkında Yardımlarınızı bekliyorum.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mert.59

Alan Değiştirme Hakkında Yardımlarınızı bekliyorum.

Mesaj gönderen mert.59 » 09 Eki 2011, 21:31

Merhaba Arkadaşlar ben bi durumda kararsızım.İlk sınavımı 2009-2010 da alanımı Sosyal Bilimler olarak Mayıs sınavlarına girdim.2010-2011 de yeni sistem gelince Alan yok olarak 3 sınava girdim ve 75 kredim oldu şimdi 5 .sınavda alanımı Sosyal Bilimlere değiştirsem kredi kaybım olur mu ve ya kredim düşermi?

Detay Fotoğrafta Yardımlarınızı bekliyorum...

Resim

emrahk
Onursal Üye

Re: Alan Değiştirme Hakkında Yardımlarınızı bekliyorum.

Mesaj gönderen emrahk » 10 Eki 2011, 12:36

Eğer alan yok olarak okuyorsan şuan büyük ihtimal, değiştirmek istesen de başka alana geçemeyeceksin. Eğer diyelim ki Sosyal Bilimler alanını seçmek istedin ve seçimin kabul oldu, kaybedecek birşeyin yok, ilk olarak şu an ''zorunlu dersler'' kısmındaki dersleri bir yere kaydet ardından alan değiştirip Sosyal Bilimler'i seç ve kaydet, ardından ''zorunlu dersler'' kısmında fark oluştumu onu kontrol et, eskisiyle kıyasla yeni birçok ders eklendiyse geri alansıza ya da Genel Kültür'e dönebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

mert.59

Mesaj gönderen mert.59 » 10 Eki 2011, 12:43

Teşekkürler ...

mert.59

Mesaj gönderen mert.59 » 10 Eki 2011, 12:50

Peki ne zaman alan değiştirebilcem.Alanlı ve Alansız okumanın arasındaki var nedir?Şu an krediler Ortak=46 Şeçmeli= 29

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön