Ne zaman mezun alabilirim..
Ne zaman mezun alabilirim..
arkadaşlar bişey sorucam benim toplam kredi sayım : 142 alan kredim: 86 toplam dönemim :10 AOLde okuğu dönem 6 şimdi ben ne zaman mezun olabilirim yani ne zaman üniversite sınavına girebilirim 3.dönemleride sayarak tabi. yardımm lütfnnn..
Re: Ne zaman mezun alabilirim..
Ocak,Mayıs ve Temmuz sınavlarında toplam 90 kredi alabilirsin.Mezun olman için 50 krediye ihtiyacın var.Yani Temmuza kalmadan Mayıs sınavında mezun olabilirsin.Alan kredini de doldurmuşsun, yani eksik olan 50 kredini seçmeli derslerden de tamamlayabilirsin.Üniversite sınavı başvuruları Aralık yada Ocak'ta duyurulur OSYM'nin sitesinde yayınlanan başvuru formunu çıktı alıp, gerekli yerleri doldurup Halk Eğitim Merkezi müdürüne onaylatıp başvuru kabul eden okullardan başvurunu yapabilirsin.Daha sonra mezun olup diplomanı aldığında kazandığın üniversiteye vereceksin kayıt olurken...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
peki anladım tşkler..ben önümzdeki yıl 2012 de yani sınava girebileceğim değil mi ? yani bir sorun olmadan mezun olurmuyum ?
Selam arkadaşlar 175 kredim var 62 si alan bu dönem mezn olmam için alan kredimi doldrmak zorunda mıyım ? yardımcı olablir misinz şimdiden teşekkrler .
Evet 2012'deki sınava girebilirsin.Eksik kredini tamamlarsan.gzm18 yazdı:peki anladım tşkler..ben önümzdeki yıl 2012 de yani sınava girebileceğim değil mi ? yani bir sorun olmadan mezun olurmuyum ?
Ocak 2012'deki sınavla dönemin 8 olacaksa mezun olabilirsin.18 alan krediye ihtiyacın var.Bu krediyi doldurmak zorundasın.18 alan krediyi aldığında toplam kredin de 192'yi geçmiş olacak, zorunlu dersler kısmında da ders bırakmadıysan mezun olursun Ocakta...Nur Ygr yazdı:Selam arkadaşlar 175 kredim var 62 si alan bu dönem mezn olmam için alan kredimi doldrmak zorunda mıyım ? yardımcı olablir misinz şimdiden teşekkrler .

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
teşekkr ederm son bişi daha alan kredimi 80 emi yoksa 90a mı tamamlamam gerekiyo eğer 90a tamamlıcaksam 89 krediyle 1dönem daha uzayacak 

Alan kredinizi 80!e tamamlayacaksınız...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk