ünide ki bölümler için yanıta ihtiyacım var

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ferda_efsa
Uzman

ünide ki bölümler için yanıta ihtiyacım var

Mesaj gönderen ferda_efsa » 02 Ara 2011, 13:36

arkadaşlar forumdaki bi kaç kişiye sordum net bir bilgi için buraya yazmamı söylediler sadece ygs ye katılmakla ve sayısal yapmamakla sözelden kaç net ile açık öğretimdeki 2 yıllık olan bankacılık sigortacılık,ilahiyat ki bu en son yazıcağım tercih olucak muhasebe ve vergi uygulamaları birde adalalet ki buda ilk istediğim bölüm bunlara girmek için idelimin bu olması için prensipli çalışıcam ocak sınavından sonra şansım nedir sözel lerden kaç net çıksınki bu bölümler olur yada sözelle böyle bi bölüm hayali kurmak sukutu hayalmi olur ileride nett cevaplarınızı bekliyorum

emrahk
Onursal Üye

Re: ünide ki bölümler için yanıta ihtiyacım var

Mesaj gönderen emrahk » 04 Ara 2011, 13:29

YGS'de toplam 160 soru soruluyor. Bunun yarısı sözel, yarısı sayısal. Ve sadece sözel yapabilirim ben dersen ve 2 yıllık bir önlisans AÖF istiyorsan 30 ve daha fazla sözel net yapmalısın. Tabi eğer istediğin bölüm kontenjan sınırlamasıyla öğrenci alıyorsa, daha fazla puan almalısın ki, açıkta kalmayasın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön