Aof

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
savanora35

Aof

Mesaj gönderen savanora35 » 20 Oca 2012, 06:19

merhaba ben bir şey sormak istiyorum.Benim şu an 78 kredim var bu sene sonunda yapılmasi muhtemel ek sinavla birlikte mezun olacağimi dusunuyorum.Acaba seneye universiteye baslayabilirmiyim? Birde tabi universite oncesi sinavlar var ne zaman ve ne yapilmasi gerekiyor bilemiyorum dusuncem 2yillik acik ogretim fakultesi biraz bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.

emrahk
Onursal Üye

Re: Aof

Mesaj gönderen emrahk » 20 Oca 2012, 12:04

Öncelikle şunu söyleyeyim, AÖF okumak isteyenlerin de, üniversite sınavı olan YGS'ye girip, 2 yıllık için, 140, 4 yıllık için 180 puan almaları gerekiyor. Yazdıklarından, bu sene YGS başvurusu yapmadığını çıkarıyorum. Zamanı da geçti. Zaten, puanın yetmiyor gibi başvuru yapmak için. Sen seneye yani, 2013 yılında yapılacak olan üniverste sınavına başvurursun, zaten o zamana kadar çoktan mezun olabilirsin. Ama bu sene AÖF okuyabilir miyim derken, 2012'yi kastediyorsan, malesef okuyamazsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

savanora35

Re: Aof

Mesaj gönderen savanora35 » 25 Oca 2012, 03:55

Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön