Son sene Staj

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
oguzz

Son sene Staj

Mesaj gönderen oguzz » 20 Oca 2012, 13:37

Merhaba Mesleki açık lise son sınıftayım haliyle hafta içi 5 gün staja gidiyorum. Normal okul açıldıgı hafta bende staja başladım.

Staja zorunlu olarak kaç gün gitmem gerek ? Bi süre sonra bırakıp unıversıteye hazırlanmak ıstıyorum cunku

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: Son sene Staj

Mesaj gönderen gülbeyaz » 20 Oca 2012, 13:40

oguzz yazdı:Merhaba Mesleki açık lise son sınıftayım haliyle hafta içi 5 gün staja gidiyorum. Normal okul açıldıgı hafta bende staja başladım.

Staja zorunlu olarak kaç gün gitmem gerek ? Bi süre sonra bırakıp unıversıteye hazırlanmak ıstıyorum cunku
benm bildiğim meslek lisesinde 2 gün okul 3 gün staj olur. amameslek lisesinde okuyan arkadaşlar daha iyi yardımcıolur tabiki

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Oca 2012, 14:11

Staj olarak bildiğimiz dersin adı, "İşletmelerde Beceri eğitimi"dir ve kredisi 24'tür. Bu da, haftada 3 gün eder. Senin de resmi staj süren haftada 3 gündür...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

noxx

Mesaj gönderen noxx » 22 Oca 2012, 02:42

ben bildiğim yani bizim okulda staj olayı biraz farklı insanlar başka işlerde çalıştığı için ve işlerini değiştiremeyeceği için ya okulda yapıyorlar yada sadece dosyayı alıyorlar..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 22 Oca 2012, 17:31

Noxx, senin dediğin "naylon staj" ve okuldaki hocaların toleransına kalmış bir durum. Her okulda, öğrenci bu şekilde staj göremez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

noxx

Mesaj gönderen noxx » 23 Oca 2012, 01:04

olabilir tabiki ama biraz esneklik var sanırım..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön