Yeniyim genel sorularım var

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
flexibel

Yeniyim genel sorularım var

Mesaj gönderen flexibel » 20 Oca 2012, 19:13

Merhabalar,

ben denkligimi yaptirdim. Haftaya yazılıyorum insallah. Size sorum: Tek kitaplarla mı calısıyorsunuz? Sizce bu mümkünmü basarmak almanyada ögrenim gördüm Türk edebiyati tarihi hatta matematigini bile pek anlayamiyorum. Varmı acık lise de okuyanlar icin dershane?

2.sorum: Yazıldıktan sonra mayıstaki sınava girmesem birsey olurmu? belki tam o tarihde yurtdısında olabilirim. kac kere girmeme hakkım var?

3.soru: Eger matematik ve tarihde gecmezsem birkac defa ne olur? muaf olmak ne demek?
diplomamı üniveriteye girmek icin etkilermi basarısızlık bu derslerde?

Simdiden cevap yazanlara tsk ediyorum

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: Yeniyim genel sorularım var

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 20 Oca 2012, 19:32

Hoş geldiniz aramıza..
Evet kitaplarla çalışıyoruz, onun haricinde sayısal dersler için bazı sitelerden yararlanan arkadaşlarımızda oluyor, herkes değil ama azda olsa dersaneye gidenlerde var.. (Açık Lise dersanesi :arrow: İlayda Dersaneleri)

Eğer Mayısta girmeyeceğiniz kesinse kayıt yaptırmayın. Çünkü her dönem kayıt yenilemek zorundasınız zaten.. Girmeyecekseniz size tek zararı bankaya yatırdığınız para olur.. Onun haricinde isteğiniz kadar girin veya girmeyin, bir sınırı yok.

Eğer Matematik , Tarih veya başka bir derste 3 kez geçemezseniz olacak olan muaf olmaktır. Yani o dersten geçme sorumluluğunuz kalkıyor. Diploma notunuzu geçemedikleriniz etkilemez ama geçtiğiniz halde düşük not alırsanız işte onlar diploma notunuzu etkiler..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

flexibel

Mesaj gönderen flexibel » 21 Oca 2012, 11:47

Hoşbulduk, tesekkür ederim :D

Mayısta giremeyecegim kesin degil, ama bende ozamana kadar kitaplardan calısmıs olurum diye düsünmüstüm. Yani 2 ay sonra sınava girmektense biraz fazla vaktim olur demistim.
Gerci yazılabilecekmiyim pazartesi günü bilmiyorum cünkü 2.dönem kayıt yazıyor sayfada, ben galiba 11.sınıftan baslayacagım. Acaba 1.dönem eylülde oluyor galiba onu mu beklemem gerekiyor?
Hayret, acaip bir sistemmis: 3 kere basaramayınca diplomayı etkilemiyor, ama zayıf olunca etkiliyor??! :Dkomik yani. ozaman basarma muaf ol daha iyi :D
Bakalım, dediginiz dershaneler pahalı degilse belki gidebilirim...

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 21 Oca 2012, 19:38

flexibel yazdı:Hoşbulduk, tesekkür ederim :D

Mayısta giremeyecegim kesin degil, ama bende ozamana kadar kitaplardan calısmıs olurum diye düsünmüstüm. Yani 2 ay sonra sınava girmektense biraz fazla vaktim olur demistim.
Gerci yazılabilecekmiyim pazartesi günü bilmiyorum cünkü 2.dönem kayıt yazıyor sayfada, ben galiba 11.sınıftan baslayacagım. Acaba 1.dönem eylülde oluyor galiba onu mu beklemem gerekiyor?

Sınıf sistemi değil dönem sistemi olduğu için o 2. Dönem kayıt dediği bu yıl içerisinde 2. dönem yeni kayıt. Yani yaptırabilirsiniz.. Eylülü beklemeniz şart değil

Hayret, acaip bir sistemmis: 3 kere basaramayınca diplomayı etkilemiyor, ama zayıf olunca etkiliyor??! :Dkomik yani. ozaman basarma muaf ol daha iyi :D
Bakalım, dediginiz dershaneler pahalı degilse belki gidebilirim...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön