Sınavlar Hakkında
Sınavlar Hakkında
Öncelikle herkeze 1 dönem sınavlarında başarılar dilerim umarım istediğiniz notları alırsınız.Öncelikle şöyle birşey farkettim yada banamı öyle geldi bilemicem.1 dönem sınavları zor sorular geliyor 2 dönem biraz daha kolay sorular geliyor 3 dönem çok kolay sorular geliyo açıkçası ben böyle farkettim sizinlede paylaşmak istedim.Böyle düşünürsek eğer zor dersleri 3 dönem sınavlarına bırakmak daha mantıklı geliyor bana bu konuda fikri olan yada düşüncesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Re: Sınavlar Hakkında
Dönem dönem zor, dönem dönem de nispeten daha kolay sorular sorulduğuna şahit oldum ben okurken AÖL'de. Ama 1. dönem zor, diğerleri daha basit olduğunu düşünmüyorum. Genelde aynı derecelerde soruluyor sorular diye düşünüyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bencede pek farketmiyor. Mesela bu ocak sınavında benim girdiğim tüm sorular kolaydı. İngilizce 6 hariç
ona ayrıca ilgili başlıkta değineceğim 

escapes ne güzel düşünmüşün öyle 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
emrahk yazdı:Dönem dönem zor, dönem dönem de nispeten daha kolay sorular sorulduğuna şahit oldum ben okurken AÖL'de. Ama 1. dönem zor, diğerleri daha basit olduğunu düşünmüyorum. Genelde aynı derecelerde soruluyor sorular diye düşünüyorum...
bence işleri baştan yani 1. dönemden sıkı tutmak lazım

kalan kredi:56 toplam kredi:136
-
kripton a ingilizce 6 konusunda katiliyorum daha onceki 2 sinavin soru kitapciklarindaki sorularin hepsini cozdum sinavdan once fakat bu sinav da bir tane haric hic alakasi olmayan sorular cikti kitabini bulamadiğim icin kitaptan da calisamadim mealesef.
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
nasıl yani ingilizce 6 kitabi yok mu yoksa nasıl çalişiyorsunuz ben 2. yabancı dilimi almanca seçmeyi düşünüyorum ama kitaplarini bulabilicek miyim yabancı dili almanca olan arkadaşlar varsa bu konuda beni aydınlasınlar 

kalan kredi:56 toplam kredi:136
İngilizce 6 kitabı var tabiki ama bize bu dönem örgün eğitim kitabı verdiler ve içinde hiç türkçe sözcük yoktu. Çoğunluğumuzda kitap yerine geçmiş sorulara çalışınca sonuç biraz hazin oldu.