arkadaşlar 2 ay içerisinde aklımda süper izlere yardım edecek kitap arıyorum. Rica etsem hangi yayının kitaplarını kullandığınızı yazabilir misiniz?
Bende EA-sözel türkçe-edebiyat MALTEPE yayınları
Coğrafya FEM yayınları
Matematik FiNAL y.
Fizik ve Kimya GüVENDER y. Var
bi de her ne kadar YGS ile kafa tutamasa da KPSS kitaplarındaki kısa öz anlatımlardan ve okul zamanımdan kalma fotokopilerle çalışıyorum. Ne kadar çalışırsam çalışayım içimde boşluk kalıyor sanki hiçbi şey yolunda değilmiş gibi. 3 ay içerisinde bunları yalayıp yutmam lazım.
şimdi felsefe grubu kitap alacağım.
Bir de tm alanındakiler her ne kadar alanlarında fizik dersi olmasa da .. O bölümden soru yapınca tm puanına aşırı etki ediyormuş doğru mu bu?
konu anlatımlı soru bankası
konu anlatımlı soru bankası
En son dyg tarafından 28 Oca 2012, 01:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: konu anlatımlı soru bankası
Arkadaşlar ne olur yardım edin bilgilerimin üzerinden 2 yıl geçtiğinden kaynaklansa gerek ne aklıma bir şey giriyor ne de geçmişteki bilgilerimi hatırlayabiliyorum.
Diğer konu sayısalla aram hiç iyi değildir geometrim süperdir ama matematikten nefret ediyorum aslında çözemediğim için kaynaklanıyor bu nefret. Matematikle olan bağımı nasıl güçlendiririm
?
YGSde fizikten de yapmak istiyorum hiç değilse puanıma etki etsin diye fizik için nasıl akılda kalma metodları uyguluyorsunuz?
Nasıl bir çalışma yöntemi önerirsiniz 2 ayım var yalnızca 2 ay
Lütfen yardım çok çaresizim ..
Diğer konu sayısalla aram hiç iyi değildir geometrim süperdir ama matematikten nefret ediyorum aslında çözemediğim için kaynaklanıyor bu nefret. Matematikle olan bağımı nasıl güçlendiririm

YGSde fizikten de yapmak istiyorum hiç değilse puanıma etki etsin diye fizik için nasıl akılda kalma metodları uyguluyorsunuz?
Nasıl bir çalışma yöntemi önerirsiniz 2 ayım var yalnızca 2 ay

En son dyg tarafından 28 Oca 2012, 01:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sanırım ekol hocayı tavsiye etmiştim. Oradan da destek al mutlaka. Ben oradan daha fizik çalışmadım ama kimya ve matematiği güzel anlatıyorlar

sen dediğinden beri bakıyorum .) Rabbim razı olsun gerçekten iyi bir site. Ama ne yaparsam yapayım içim boşlukta kalıyor.. Sanki hiçbi şey yeterli değilmiş gibi. Ne kadar okursam okuyayım sanki beynim o bilgilere yer yokmuş gibi davranıyor. Halbuki ben böyle değildim.. Aklımı tekrar bilgilere açmam lazım ama nasıl .(kripton yazdı:sanırım ekol hocayı tavsiye etmiştim. Oradan da destek al mutlaka. Ben oradan daha fizik çalışmadım ama kimya ve matematiği güzel anlatıyorlar
Sayısal dersleri, çok istisna öğrencilerden olmadıkça kendi başına çalışmak çok zor. Bu yüzden, özel ders almadan, YGS-LYS'de sayısaldan başarılı olmak güç. Bu yüzden imkan varsa özel ders alınmalı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
çok teşekkür ederim önerini değerlendireceğim. Allah razı olsun emrahkemrahk yazdı:Sayısal dersleri, çok istisna öğrencilerden olmadıkça kendi başına çalışmak çok zor. Bu yüzden, özel ders almadan, YGS-LYS'de sayısaldan başarılı olmak güç. Bu yüzden imkan varsa özel ders alınmalı...