HErkeze Selamlar

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

HErkeze Selamlar

Mesaj gönderen hackerandkoch » 03 Şub 2012, 18:31

Açık Liseye Bu dönem kayıt oldum sisteme giriş yaptığımda kredi bilgilerinde 70 kredi yazıyor .
düz açık liseye yazıldım . beni bu kredi ve sistem konusunda aydınlatırsanız sevinirim . Emrah K Hocam özellikle sizden rica ediyorum ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: HErkeze Selamlar

Mesaj gönderen kripton » 03 Şub 2012, 21:17

Hoşgeldiniz aramıza, 70 kredi ile kayıt yaptırdığınıza göre örgün bir liseden gelmişsiniz. Mezuniyet için kredi en az 192 olmalı. Mezuniyetin diğer şartlarına şu linkten ulaşabilirsiniz

http://www.aciklise.net/genel/mezuniyet-sartlari.html

Sistem aslında çok kolay. Şimdi hepsini anlatmamız mümkün değil. Siz sınavlara girmeye başladıkça çok daha iyi anlayacaksınız.

Yılda 3 kez sınav oluyor. Ocak mayıs temmuz. (Temmuz sınavına 17 sini doldurup 18 inden gün alanlar katılabiliyor) Her sınav 4 oturumda gerçekleşiyor. Cumartesi günü 2 oturum pazar günü de 2 oturum. Ders seçerken önceliği ortak derslerden yana yapmak önemli.

Ama dediğim gibi tam olarak bir mesajda anlatmamız mümkün değil sistemi. Siz aklınıza takılanları forumda sorun bizlerde bilebildiğimiz kadarıyla cevaplayalım. Başarılar
Resim

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Re: HErkeze Selamlar

Mesaj gönderen hackerandkoch » 09 Haz 2012, 05:26

:lol:
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön