Ygs barajı hakkında
-
- Uzman
Ygs barajı hakkında
kaç oldu yazdım bazı arkadaşlara yanıt vermedi duyan varsa sesimi cevap versin bi ygs de barajı geçince açık öğretimde 6 yedi bölüm var 4 yıllık sözel birde bu bölümler onları tercih edebiliyoruz sormak istediğim şu ygs barajı aşılıpta lysde sözel olan lys 4 ve 5 e girdiğimizde biz bir adım önde oluyomuyuz tercihlerde yoksa sadece ygs yi geçipp köşeyi dönüyomuyuz artısı varmı tercihte lys önceliği oluyomu olmuyomu
Re: imdattt diyom duyan yok
gerçekten bilgim olsa vercem de 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Re: imdattt diyom duyan yok
AOF için YGS puan türlerinden tercih yapılıyor.LYS puan türlerinden tercih yapacaklar için YGS'nin etkisi var ama YGS'den tercih yapacaklar için LYS'nin bir etkisi yok puan açısından.ferda_efsa yazdı:kaç oldu yazdım bazı arkadaşlara yanıt vermedi duyan varsa sesimi cevap versin bi ygs de barajı geçince açık öğretimde 6 yedi bölüm var 4 yıllık sözel birde bu bölümler onları tercih edebiliyoruz sormak istediğim şu ygs barajı aşılıpta lysde sözel olan lys 4 ve 5 e girdiğimizde biz bir adım önde oluyomuyuz tercihlerde yoksa sadece ygs yi geçipp köşeyi dönüyomuyuz artısı varmı tercihte lys önceliği oluyomu olmuyomu
Yani LYS yapman YGS puanını artırmayacak.
Ama öncelik gibi bir olay var mı yok mu o konuda bilgim yok...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...