merhaba arkadaşlar eminimki daha once sorulmustur ancak,ben tam olarak yanıt alayım istedim. .
şimdi ben ilk dönem sınavlarını bitirdim 30 üzerinden 24 kredi aldım,3 dersten geçemedim bunların 2 si ortak dersti. .
2 ortak dersten ınkılap muaf derslerde görünmüo geçemedıgım halde ancak geometri görünüo sebebi nedir .
birde muaf ders olayını anlatırsanız sevinirim tam olarak nedir,geçemedigim dersi tekrar seçebiliyor muyum vs..
-Teşekkürler.
Muaf ders hk
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Muaf ders hk
Muaf ders şudur. Bir ortak dersten 3 kez sınava girip geçemezseniz muaf olursunuz. (Alan derslerinde 1 kez girip geçemeyince muaf olunuyor...)
Yani İnklap'tan henüz 3 kez sınava girmediyseniz muaf derslerin arasında değildir. Geometri den 3 kez giripte geçememişseniz bu sebeple muaf olmuşsunuzdur...
Muaf olduğunuz dersleri tekrar seçebilirsiniz.
Yani İnklap'tan henüz 3 kez sınava girmediyseniz muaf derslerin arasında değildir. Geometri den 3 kez giripte geçememişseniz bu sebeple muaf olmuşsunuzdur...
Muaf olduğunuz dersleri tekrar seçebilirsiniz.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
-
- Çırak
Ancak ben geometri sınavına yalnızca bir kez girdim ve alanım '' alan yok '' şeklinde. .
- kardelen198
- Uzman Doktor
Örgün'den geliyorsanız daha önce Geo'dan 2 kez kalmışsınızdır büyük ihtimal.
-
- Çırak
İkinize de Teşekkürlerkardelen198 yazdı:Örgün'den geliyorsanız daha önce Geo'dan 2 kez kalmışsınızdır büyük ihtimal.
- Birde sınav sonuclarının altında kitapları teslim ediniz filan diyor teslim etmek zorunlumu?

Geçilmiyor diye biliyorum çünkü ben teslim etmedim teslim edinde demediler alırken

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
- Doktor
Kitap alan arkadaşlarıma isim bile sormamışlardı ne kaydı.. ((: Tabi bu istisna mı heryerde mi böyle bilemem (:
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Evet kayda geçmiyorlar.
Ama imkanınız varsa teslim edin çünkü, bazen kitaplar bitiyor ve sizin kullandığınız kitaba bile ihtiyacı olan insanlar oluyor...
Ama imkanınız varsa teslim edin çünkü, bazen kitaplar bitiyor ve sizin kullandığınız kitaba bile ihtiyacı olan insanlar oluyor...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.