sınav bölgesi
sınav bölgesi
kayıt yenilerken sınav bölgemi değiştirme isteğim olmadığı halde benim ekranda sınav bölgesi irtibat merkezi tüm il ve ilçeler sıralanıyor. acaba sizdede öylemi? madem böyle birşey var neden kayıt olunurken adrese dayalı nüfus kayıt sistemini uygularlarki?
Re: sınav bölgesi
Ben kayıt yenilerken rica ettim sınav bölgemi değiştirin diye değiştirdiler benim kaydım bu şehirde olmamasına rağmen. Ama biz kendi sayfalarımızdan yapamıyoruz onu. Sen adres bölgesiyle sınav bölgesini karıştırıyor olma çok denedim çünkü ben kendim değiştiremiyorum.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
hayır karıştırmıyorum. sınav bölgesi kutucuğunda tüm il- ilçeler bende görünüyoren adres bölgesiyle sınav bölgesini karıştırıyor olma çok denedim çünkü ben kendim değiştiremiyorum.
Ee değiştirmek istiyorsan değiştir ozaman istemiyorsanda elleme kalsın madem. Belki sistem değişmiştir artık sınav bölgesini kendimiz seçiyoruzdur.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Baktım şimdi benim Sınav Bölgemde bir değişiklik yok. Ekrandan değiştiremiyorsan HEM'den değiştirmelerini istemelisin, sonra en uç köşedeki bir ilçeye çıkarsa Sınava gireceğin okul...
- feelinggood
- Yardımcı Asistan
Bende baktım kendimiz seçemiyoruz.