Kitap içeriği
-
- Acemi
Kitap içeriği
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 1996 doğumluyum bazı nedenlerden ötürü 9. sınıfı bitirdikten sonra örgün eğitimi bıraktım. şimdi ben ders seçimi yaptım. kitaplar yetersiz benim için. internetten slyatlar indireceğim. sormak istediğim açık lise kitaplarının içeriği örgün eğitim kitaplarının içeriği ile aynı mı? yoksa farklımı? şimdiden teşekkürler.
Re: Kitap içeriği
kitaplar sınavlar için yetersiz evet ek olarak ekolhoca.com adresi var orda konu anlatımlı videolar var ve geçmiş sınav soruları çöz. Kitap içerikleri aynı deniliyor ama öylemi gerçekten bir fikrim yok.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
"Aol kitaplarının içeriği ile Örgün kitaplarının içeriği aynı mı?" derken ikside aynı kitap mı diye soruyorsanız hayır aynı değiller, Aol'nin kitaplarını bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz
http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm

İçerik tam olmasa da aşağı yukarı aynıdır.
Sözel derslerde ek kitaba lüzum yok.
Sayısal dersler için açık lise kitabı ile beraber ekol hoca sitesini tavsiye ederim.
Sözel derslerde ek kitaba lüzum yok.
Sayısal dersler için açık lise kitabı ile beraber ekol hoca sitesini tavsiye ederim.

-
- Acemi
teşekkür ederim öncelikle cevaplarınız için. 
birde türk edebiyatı 3 ve dil anlayım 3 kitapları için yardımcı kitaplara gerek varmı yokmu anlayamadım. sizler bu dersler için yardımcı kaynağa ihtiyaç duyuyor musunuz? yoksa yeterli oluyor mu arkadaşlar?

birde türk edebiyatı 3 ve dil anlayım 3 kitapları için yardımcı kitaplara gerek varmı yokmu anlayamadım. sizler bu dersler için yardımcı kaynağa ihtiyaç duyuyor musunuz? yoksa yeterli oluyor mu arkadaşlar?
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
O kitaplar yeterlidir.
Kitapları güzelce okuyup özet çıkarırsanız ve geçmiş sınav sorularınıda çözersiniz sınavları çok rahat geçersiniz inşaallah. Gerek yoktur yardımcı kitaba.
Kitapları güzelce okuyup özet çıkarırsanız ve geçmiş sınav sorularınıda çözersiniz sınavları çok rahat geçersiniz inşaallah. Gerek yoktur yardımcı kitaba.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Evet dil anlatım ve edebiyat kitaplarını ben baştan sona okuyorum. Sınav yakın bir daha göz gezdiriyorum ve 90-95-100 rahat alıyorum ek kitapla hiç uğraşma aöl ün resmi sitesinde geçmiş sorular var onları bol bol çöz çok faydası oluyor zaten sorular kitaptan çıkıyor

-
- Acemi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. : )