Alan-Bölüm Üniv. sıkıntısı

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
tiavonq
Yardımcı Asistan

Alan-Bölüm Üniv. sıkıntısı

Mesaj gönderen tiavonq » 24 Mar 2012, 01:33

Selamun aleyküm öncelikle kardeşlerim abilerim ablalarım ben 4 yıllık sisteme tabi okuyan alansız bir öğrenciyim bu sene 2. sene 52 kredim mevcut ve seneye üniv. sınavlarına girmek istiyorum sorum şu ben mühendislik istiyorum ve alanım yok seçmeli derslerden herhangi bir kısıtlama varmı örneğin şu dersi vericeksin mf için tm için şu dersleri vs. vereceğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim şimdiden ...

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Alan-Bölüm Üniv. sıkıntısı

Mesaj gönderen Doçent » 24 Mar 2012, 02:26

as hg ....bildigim kadarıyla seçmeli derslerden dolayı bir kısıtlama yok hepimiz alansız istedigimiz dersi seçebiliriz :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 24 Mar 2012, 19:41

Sistem yeni tabi ama sanırım sayısal dersleri seçmesen bile, ayrıca güzel çalışıp sınavda yüksek yaparsan istediğin bölüme girebilirsin. Emin olmak için bir yetkili ile de göreşebilirsin
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Mar 2012, 11:30

Alansız okuyanların seçmeli derslerde bir sıkıntısı yok. İstediğini seçebilirler, ister sözel ister sayısal seçip mezun olabilirler. Sen TM ile öğrenci alan bir fakülte istesen bile, AÖL'de tüm seçmelileri sözel seçebilirsin. Kolay mezun olmak için sözel seç. Üniversite sınavları için de TM ağırlıklı kitaplarla hazırlan.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 26 Mar 2012, 17:02

Mühendislikler üni. için MF4 puan türüne göre alındığı için MF ağırlıklı çalışman gerekecek ;)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön