katsayı ?
katsayı ?
yeni sistemle gelen katsayı uygulaması bizim için de geçerli mi ? internette okurken bunu gördüm "Meslek liselerine üniversiteye girişte uygulanan katsa eşitsizliği kaldırıldı." . AOL'de de geçerli mi ? alan dışı seçim yaparken puan kaybına uğrarmıyız ? Mf den Tm , ts yada Tm,Ts den Mf seçebilir miyiz ?
Re: katsayı ?
katsayı aol de kalktı diye biliyorum ama bu konuda daha bilgili olan arkadaslar yazarlar
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- kardelen198
- Uzman Doktor
Re: katsayı ?
Evet Katsayı uygulaması kaldırıldı MAÖL'si içinde bu uygulama geçerlidir... Ama Alan dışı tercih için birşey diyemiycem bu sene uygulanır mı bilemiyorum, daha net bilen arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır...kukuleta yazdı:yeni sistemle gelen katsayı uygulaması bizim için de geçerli mi ? internette okurken bunu gördüm "Meslek liselerine üniversiteye girişte uygulanan katsa eşitsizliği kaldırıldı." . AOL'de de geçerli mi ? alan dışı seçim yaparken puan kaybına uğrarmıyız ? Mf den Tm , ts yada Tm,Ts den Mf seçebilir miyiz ?