EK SINAV KREDİ DURUMUM
EK SINAV KREDİ DURUMUM
BENİM TOPLAM KREDİ PUANIM:101 ALAN KREDİ:46 ÖNÜMDEKİ İKİ SINAVDA 30 KREDİ ALIP 161 KREDİ YAPSAM ALANDA ARTACAK TABİ EK SINAVA GİRME ŞARTI 102 KREDİ ACABA 1 KREDİ İÇİN MAİL ATSAM MI YOKSA BAŞKA BİR ÖNERİNİZ VARMI ?
2013 Mezun

Re: EK SINAV KREDİ DURUMUM
Bi fikrim yok. Ama sanki geçen sene 1 kredi yüzünden senin durumunda olanlar vardı. Seni yanlış yönlendirmiş olmayım. 147 yi bi ara sor istersen şu linke de bi bak biraz uzun 40 sayfanın üstünde ama içinde bir bilgi bulabilirsin. http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... f4b0558a87
Daha bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir.
Daha bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir.

Arkadaşım üzülerek söylüyorum ki sınava almıyorlar. Ben geçen yıl 161 kredim varken çok kez aradım hepsi aynı cevabı verdi.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
ek sınava katılım limit kredisi kaç?
max. 30 kredin olması lazım. Ve 8 dönemin olması lazım.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
8 DÖNEM OLACAK ÖNÜMÜZDE Kİ SINAVLA FAKAT 1 KREDİ İÇİN ALMAZLARSA AYIP YANİ 

2013 Mezun

Kendini alıştır bence buna almama ihtimalleri çok yüksek.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Şimdiden başvurursan dikkate almazlar. önümüzdeki 2 sınavdanda 30ar alıp 1kredin kaldımı dilekçe yaz derim.
- kardelen198
- Uzman Doktor
E-POSTAmerd0 yazdı:Peki başvuracağım sorucağım yerler nereler 147 no'dan başka ?
Öğrencilerimiz Açık Öğretim Lisesi ile ilgili her türlü problemlerini aloegitim@meb.gov.tr e-posta adresine gönderebilirler.
yazık ya 1 kredi için yapılır mı bu.sorsan prosedür gereği derler