benim nedense bu dönem hiç içimden ders çalişmak gelmiyor ya

Haklısın özgür.. çok doğru demişsin..ozgur yazdı:işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
ders çalışmaya karar verdiğin an, bir kere başka hic bir düsünmeyip hayatla ilişkini kesmen lazım.
tek odak noktan ders olmalı ve ben bunu başarıcam demelisin.. sonrası azmin elinden hic bişey kurtulamaz.
ben derse oturduğum zaman kendimi unutuyorum. başka türlü olmaz.. hedefin varsa onu gercekleştir. zaman kısıtlı belkide yarın yok..
aynen öyle kardeş.üşengeclik zaman zaman hepimizde oluyor. ama önemli olan bunun dozunu ayarlamak. eğer hepten bırakırsak şimdi ilerde cok başımız ağrır.. emek vermeden hangi yemek olurki.Bc2223 yazdı:Haklısın özgür.. çok doğru demişsin..ozgur yazdı:işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
ders çalışmaya karar verdiğin an, bir kere başka hic bir düsünmeyip hayatla ilişkini kesmen lazım.
tek odak noktan ders olmalı ve ben bunu başarıcam demelisin.. sonrası azmin elinden hic bişey kurtulamaz.
ben derse oturduğum zaman kendimi unutuyorum. başka türlü olmaz.. hedefin varsa onu gercekleştir. zaman kısıtlı belkide yarın yok..
Bence herkes de vardır üşengeçlik farklı dozlarda, arkadaşında dediği gibi hayatla ilişkiyi kesmen lazım zor bişey ama karşılığını alıcağından emin ol. Herşey ertelenebilir şimdilik bence, İleride de daha rahat bi zamanda daha rahat bi imkanda olup yaşayabilirsin.
Aynen doğru özgür. Ama ben bu aralar hayatla ilişiğimi kesemiyorumozgur yazdı:işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
ALLAH SIFA VERSIN BENDE COK USENIYORUM YA HEM MEZUN OLAMAMAM KORKUSU HEM EHLIYETE YAZILDIM ONUN STRESI HEM USENGECLIK BILMIYORUM NOLCAK HALIMIZ BIRAZ TURK EDEBIYATINA BIRAZDA DIL ANLATIMA BAKTIM ONLAR KOLAYDA INGILIZCE YAKTI BENI O BANA BAKIYO BEN ONApskolog yazdı:şu sıralar annemin sağlık sorunları var onları düşünürken kitapları açıp bakasım yok kafamı veremiyorum olmuyor en iyisi biraz daha beklemek hazır oldumda çalışmak