Slmlar.
Ben geçtiğimiz sene 3 sınavda ( 1 yılda ) ortaöğretim diploması aldım sadece kendi bilgilerimle matamatik ve fenden kaldım ama notlarım yuksek olduğundan ortalama ile geçtim. Açık liseye kayıt oldum 12-13 Mayısta sınavlar var ancak sanıyorum ortaöğretim gibi kolay olmayacak çünkü ortaokulu kitap bile almadan sadece kendi bilgilerimle geçmiştim.
Sorum şu arkadaşlar. İlk kez gireceğim sınavda alansız olarak seçtim ( yabancı dilim çok iyi ) acaba alanlımı seçmem gerekirdi? dahamı çabuk bitiririm? Birde kitaplarımı almadım bu hafta alacağım. İlk sınavda hangi konulardan sorular çıkacak yani kitapların hangi ünitelerine çalışmam gerekiyor. Çok zamanım kalmadı yardımlarınız için teşekkür ederim..
Sınavda hangi konulardan sorular çıkacak
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: Acil yardım ( ilk kez sınava gireceğim )
slm benimde yabancı dilim çok iyi ama alansız okuyrum bence en iyisi bu ama yinede tercih senin.ünivresitede daha avantajlı olucağını düşünüyorum 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
elif işlek yazdı:slm benimde yabancı dilim çok iyi ama alansız okuyrum bence en iyisi bu ama yinede tercih senin.ünivresitede daha avantajlı olucağını düşünüyorum
İlk sınavda fizik hariç tüm dersleri seçmek zorunda kaldım. Nerelere kadar çalışmam lazım? Yoksa tüm kıtabimi çalışmamız lazım?
- elif işlek
- Uzman Doktor
aslında aol resmi web sitesinde kitaplar ve ders notları bölümü var oradan ayrıntılı bilgi alabilirsin mesala kimya 1-2'de sadece 1.bölüme kadar çalışman gerekr.Ama örneğin mat.1 kitabının tamamına çalışmalısın
alan yok artık herkes alansız ayrıca orta öğretim kadar kolay değil aöl sana başarılar 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- elif işlek
- Uzman Doktor
saol ama ben alanların kaldırıldığını bilmiyordum.Eğer öyleyse daha iyi olmuş yani bana göre...
Hangi ünitelere çalışacağına şu linkten bakabilirsin http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm