AÖF de çocuk gelişimi kalktı

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

AÖF de çocuk gelişimi kalktı

Mesaj gönderen nivli_83 » 23 Nis 2012, 03:23

açıköğretim fakültesinde çocuk gelişimi kaldırmışlar arkadaşlar.bazen boşa kürek sallıyorum gibi geliyo :evil:

herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

ferda_efsa
Uzman

Re: AÖF de çocuk gelişimi kalktı

Mesaj gönderen ferda_efsa » 23 Nis 2012, 05:05

boşa olmaz galiba sarfedilmiş emek var yeniler için 2012 den sonra alınmıycak diye biliyorum emrahk daha derin bilgiye sahip siz okuyanlar için bi alternatif olmalı olması gerek

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Nis 2012, 19:36

AÖF'de "Çocuk Gelişimi" diye bir bölüm zaten yok diye biliyorum. AÖF "Okul Öncesi Öğretmenliği" bölümü vardı ve bu seneden itibaren öğrenci almayıp, kapatılacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 23 Nis 2012, 20:13

Gerçekten devamlı şekilde sistemi değiştirmeleri çok moral bozucu bir durum, bir de şöyle birşey var ki hali hazırda formasyonu da kaldırdılar ki bu durumda AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği ve FEF'de okumanın ne manası kalıyor..!

diamore

Mesaj gönderen diamore » 02 May 2012, 06:19

bildiğim kadarıyla yabancı dil ve okul öncesi öğretmenliği bölümünde staj zorunluluğu var vede bazı dersleri kampüste eskişehirde yüzyüze alma zorunluluğu var okuyan arkadaşım söylemişti alım yapmayacaklarsa çok enteresan o zaman neden bu bölümleri açmışlarki sormak lazım

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 02 May 2012, 22:27

ben maöl de biliyordum o çocuk gelişimini ama ...
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 02 May 2012, 23:26

diamore yazdı:bildiğim kadarıyla yabancı dil ve okul öncesi öğretmenliği bölümünde staj zorunluluğu var vede bazı dersleri kampüste eskişehirde yüzyüze alma zorunluluğu var okuyan arkadaşım söylemişti alım yapmayacaklarsa çok enteresan o zaman neden bu bölümleri açmışlarki sormak lazım
Sebep açık: Zaten piyasada gereğinden fazla açıkta öğretmen varken, her yıl binlerce yeni öğretmen yetiştirmemek için...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 03 May 2012, 18:16

emrahk yazdı:
diamore yazdı:bildiğim kadarıyla yabancı dil ve okul öncesi öğretmenliği bölümünde staj zorunluluğu var vede bazı dersleri kampüste eskişehirde yüzyüze alma zorunluluğu var okuyan arkadaşım söylemişti alım yapmayacaklarsa çok enteresan o zaman neden bu bölümleri açmışlarki sormak lazım
Sebep açık: Zaten piyasada gereğinden fazla açıkta öğretmen varken, her yıl binlerce yeni öğretmen yetiştirmemek için...
evet mesela benim sanayide çalışmayı düşünmem gibi :D
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 12 May 2012, 06:32

Bütün eğitim fakülteleri tehlikede gibi aslına bakarsanız.
Ama okul öncesi bitmeyecek bir sektör arkadaşlar yalandan gözünüz korkmasın bence. AÖF den olmazsa normal üniversiteden okuyabilirsiniz.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 12 May 2012, 19:33

KGamze yazdı:Bütün eğitim fakülteleri tehlikede gibi aslına bakarsanız.
Ama okul öncesi bitmeyecek bir sektör arkadaşlar yalandan gözünüz korkmasın bence. AÖF den olmazsa normal üniversiteden okuyabilirsiniz.
Tehlikede olan aslında Eğitim Fakülteleri değil, Fen Edebiyat Fakülteleri. Şimdiye kadar hem Eğitim, hem de Fen Edebiyat Fakülteleri mezunları öğretmen olabilirken, bundan sonra sadece Eğitim Fakültesi mezunları öğretmen olabilecek, FEF mezunları olamayacak. Dolayısıyla puanı yetenler ve öğretmen olmak isteyenler FEF değil, Eğitim Fakültesi tercih etmeliler. Yani Okul Öncesi Öğretmenli için de, yüksek bir puanla örgün öğretime gidilmelidir...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 17 May 2012, 21:29

valla bende lise bitsin normal üniversiteye gidecem arkadaş sevmedim bu dışardan bitirme işini . okuyan adam okulda okur arkadaş
Resim
MEZUN

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön