AÖF de çocuk gelişimi kalktı
AÖF de çocuk gelişimi kalktı
açıköğretim fakültesinde çocuk gelişimi kaldırmışlar arkadaşlar.bazen boşa kürek sallıyorum gibi geliyo 

herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
-
- Uzman
Re: AÖF de çocuk gelişimi kalktı
boşa olmaz galiba sarfedilmiş emek var yeniler için 2012 den sonra alınmıycak diye biliyorum emrahk daha derin bilgiye sahip siz okuyanlar için bi alternatif olmalı olması gerek
AÖF'de "Çocuk Gelişimi" diye bir bölüm zaten yok diye biliyorum. AÖF "Okul Öncesi Öğretmenliği" bölümü vardı ve bu seneden itibaren öğrenci almayıp, kapatılacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- kardelen198
- Uzman Doktor
Gerçekten devamlı şekilde sistemi değiştirmeleri çok moral bozucu bir durum, bir de şöyle birşey var ki hali hazırda formasyonu da kaldırdılar ki bu durumda AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği ve FEF'de okumanın ne manası kalıyor..!
bildiğim kadarıyla yabancı dil ve okul öncesi öğretmenliği bölümünde staj zorunluluğu var vede bazı dersleri kampüste eskişehirde yüzyüze alma zorunluluğu var okuyan arkadaşım söylemişti alım yapmayacaklarsa çok enteresan o zaman neden bu bölümleri açmışlarki sormak lazım
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
ben maöl de biliyordum o çocuk gelişimini ama ...

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Sebep açık: Zaten piyasada gereğinden fazla açıkta öğretmen varken, her yıl binlerce yeni öğretmen yetiştirmemek için...diamore yazdı:bildiğim kadarıyla yabancı dil ve okul öncesi öğretmenliği bölümünde staj zorunluluğu var vede bazı dersleri kampüste eskişehirde yüzyüze alma zorunluluğu var okuyan arkadaşım söylemişti alım yapmayacaklarsa çok enteresan o zaman neden bu bölümleri açmışlarki sormak lazım
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
evet mesela benim sanayide çalışmayı düşünmem gibiemrahk yazdı:Sebep açık: Zaten piyasada gereğinden fazla açıkta öğretmen varken, her yıl binlerce yeni öğretmen yetiştirmemek için...diamore yazdı:bildiğim kadarıyla yabancı dil ve okul öncesi öğretmenliği bölümünde staj zorunluluğu var vede bazı dersleri kampüste eskişehirde yüzyüze alma zorunluluğu var okuyan arkadaşım söylemişti alım yapmayacaklarsa çok enteresan o zaman neden bu bölümleri açmışlarki sormak lazım

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Bütün eğitim fakülteleri tehlikede gibi aslına bakarsanız.
Ama okul öncesi bitmeyecek bir sektör arkadaşlar yalandan gözünüz korkmasın bence. AÖF den olmazsa normal üniversiteden okuyabilirsiniz.
Ama okul öncesi bitmeyecek bir sektör arkadaşlar yalandan gözünüz korkmasın bence. AÖF den olmazsa normal üniversiteden okuyabilirsiniz.
Tehlikede olan aslında Eğitim Fakülteleri değil, Fen Edebiyat Fakülteleri. Şimdiye kadar hem Eğitim, hem de Fen Edebiyat Fakülteleri mezunları öğretmen olabilirken, bundan sonra sadece Eğitim Fakültesi mezunları öğretmen olabilecek, FEF mezunları olamayacak. Dolayısıyla puanı yetenler ve öğretmen olmak isteyenler FEF değil, Eğitim Fakültesi tercih etmeliler. Yani Okul Öncesi Öğretmenli için de, yüksek bir puanla örgün öğretime gidilmelidir...KGamze yazdı:Bütün eğitim fakülteleri tehlikede gibi aslına bakarsanız.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
valla bende lise bitsin normal üniversiteye gidecem arkadaş sevmedim bu dışardan bitirme işini . okuyan adam okulda okur arkadaş

MEZUN