aöf ve orgun üni. yardım

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

aöf ve orgun üni. yardım

Mesaj gönderen serena » 23 Nis 2012, 06:44

arkadaslar size bir kaç sorum var şimdi ben hem üni.hem açıkdan hemde örgünden gitmeyı düşünüyorum sorum şu ygs den yeterlı puanı aldıktan sonra açık üni. yerlesiyosun bundan sonra lys girip devam etme hakkin oluyomu ve aörgün üni. girme hakkın oluyomu

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

emrahk
Onursal Üye

Re: aöf ve orgun üni. yardım

Mesaj gönderen emrahk » 23 Nis 2012, 19:34

Şöyle bir durum var. Örgün bir 4 yıllık üniversite için LYS'ye giriyorsun, puanın yeterli ise, 4 yıllık üniversiteyi tercih ediyorsun ve kazanırsan kaydoluyorsun. Daha sonra kaydolduğun üniversiteden aldığın öğrenci belgenle, AÖF'nin kontenjansız bir bölümüne kaydını yaptırıyorsun. Yani tercihlerde iki üniversite kazanılmıyor. Örgün bir üniversite kazandığın zaman, dediğim gibi öğrenci belgenler AÖF bürolarından birine gidip, "ikinci üniversite" kapsamına AÖF'nin kontenjansız bölümlerinden birine kaydolabiliyorsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 24 Nis 2012, 01:12

teşekkürler emrah
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 24 Nis 2012, 23:12

Ama tercihlerinde yine de en son sıraya aöfü yaz çünkü ek tercihlerde aöf yazılmıyormuş. Ne olur ne olmaz örgünü kazanamazsan aöften de olma. (:

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön