DERS ÇALIŞAMAMA SORUNU
DERS ÇALIŞAMAMA SORUNU
Ders çalışamıyorum yani ders çalışma isteğim çok az sizce ne yapmalıyım ?
2013 Mezun

Re: DERS ÇALIŞAMAMA SORUNU
Öncelikle sakin bir ortam ayarla kendine. Kafanda başka düşüncelerin olması derse konsantre olmanı engeller. Bitirmen gereken işler varsa onları hallet ve derse rahat bir şekilde çalışmaya başla.
Eğer konuların içine dalarsan zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın.
BAşarılar
Eğer konuların içine dalarsan zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın.
BAşarılar

ben de hiç çalışamıyorum. kafa başka yerlerde ve bu benim son sınavım
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
vallahi sen mi benmi silahı kafama dayayacağım yakında yada ders çalışırken içtiğim sigara yüzünden kanser olcam vallahi ....

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
kardeş niye böyle düşünüyorsun. Sakin ol. Ders çalışırken de demle bir demlik çay. Daha güzel oluyorhackerandkoch yazdı:vallahi sen mi benmi silahı kafama dayayacağım yakında yada ders çalışırken içtiğim sigara yüzünden kanser olcam vallahi ....

Aynen benim de son sınavım ve kafamda bir sürü şey var. Ders çalışmaya çok istekliyim ama düşüncelerin üstesinden gelemiyorum. Umarım ikimizin de son sınavı olur ve mezun olabiliriz. (:cedric yazdı:ben de hiç çalışamıyorum. kafa başka yerlerde ve bu benim son sınavım
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
teşekkür ederim dileklerin için inşallah son sınavımızda kaza ya uğramayız. ben hiçbir dönem bu kadar salladığımı hatırlamıyorum.Aynen benim de son sınavım ve kafamda bir sürü şey var. Ders çalışmaya çok istekliyim ama düşüncelerin üstesinden gelemiyorum. Umarım ikimizin de son sınavı olur ve mezun olabiliriz. (:
-
- Uzman
dersleri sallıyomuşsunuz gibi gelir ama sallamazsınız az çok çalışıyosunuzdur birde biticek rehaveti varya ondan böyle bi çalışmak istemeyişiniz diplomaya 1 kredi kaldıysa insanın kitaba bakası gelmiyor birde ygs ye girldi ve baraj aşıldıysa aşılmasada açık öğretim bölümleri konti garantiyse SALIVERİYORUZZ HERŞEYİ
ya aslında en cok calısmam gereken zaman ama ıng geo acayıp canımı sıktıgı ıcın calısmak ıcımden gelmıyo 

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Neler oluyor bu dönem demeden geçemeyeceğim...
Hayır olsun inşaallah. YGS ' de de herkes isteksizdi bu dönemin AÖL'si de öyle...
Bir an önce mezun olmaktan vaz mı geçtiniz
Arkadaşlar biraz istek biraz heyecan katın...
Ablacım takma arık şu dersleri... Sade çalış... İnşaallah yapacaksın...
Ben mezun olmayaydımm şimdi çok fena AÖL derslerine çalışasım var
Nedense herşey geçtikten sonra kıymete biniyor...
Hedeflerinizi tekrar gözden geçirin ve bir azim ile tekrar çalışmaya başlayın derim
Allah zihin açıklığı versin
Hayır olsun inşaallah. YGS ' de de herkes isteksizdi bu dönemin AÖL'si de öyle...
Bir an önce mezun olmaktan vaz mı geçtiniz

Arkadaşlar biraz istek biraz heyecan katın...
byMRZ yazdı:ya aslında en cok calısmam gereken zaman ama ıng geo acayıp canımı sıktıgı ıcın calısmak ıcımden gelmıyo
Ablacım takma arık şu dersleri... Sade çalış... İnşaallah yapacaksın...
Ben mezun olmayaydımm şimdi çok fena AÖL derslerine çalışasım var

Hedeflerinizi tekrar gözden geçirin ve bir azim ile tekrar çalışmaya başlayın derim

Allah zihin açıklığı versin

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
-
- Uzman
en sona gıcık dersler kaldığı için çalışmak gelmiyo belkide ben muaff oldum seçmeli ile tamamladım yoksa geçilicek gibi diğil geo ve ing ler bölümün genel kültürse hiç zorlama muaf ol ve seçmeli ile tamamla ortaktan belli kredi yaptıysan biyoloji var külliyyen ezber ve zevkli oluyor çalışması onuda bi dene istersen geoya kafa yorana kadar ezberler geçersin
- akatsuki2116
- Acemi
gunluk 2 saati gecme zaten 1 kere okusan yetiy6o sozel dersler icin 

MEZUN
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
ne 2 saati . günde 10 saat çalışıyorum sınavda tam 30 kredi alacağım . o zaman hepinize benden baklava hediye tabi sivastakiler için

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
bende bazı sorunlar nedeniyle ders çalışamadım.malesef sınava az zaman kaldı o yüzden geçmiş sınav sorularına bak.mutlaka aynı sorulardan çıkıyor sınavda.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
mız mız olduğundan olmasın . ders çalışamama ??dark_angel yazdı:bende bazı sorunlar nedeniyle ders çalışamadım.malesef sınava az zaman kaldı o yüzden geçmiş sınav sorularına bak.mutlaka aynı sorulardan çıkıyor sınavda.

MEZUN