Komedi Resimler
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Komedi Resimler
Arkadaşlar bu konu altında sizi güldüren komik resimler var ise paylaşalım ilk paylaşım benden ....
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Re: Komedi Resimler
Buda Benden olsun

Mazda Huzur Namazda

Mazda Huzur Namazda

Maymunlar çok sevimli hayvanlar kendime yakın buluyorum onları görsel arama yaparak fotoğraflarına bakın çok eğlenceli hayvanlar. Şimdi burada her şeyi paylaşamıyorum.

jelibonlar bile sapıtmış. nasıl bir dünyadayız 

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Jelibonlar harika.

Keşke yaz aylarında bizde lavabolara sığabilsek direkt.

Keşke yaz aylarında bizde lavabolara sığabilsek direkt.

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Gamze soldaki homoseksüel'mi heterokıllıseksüel'mi anlamadım adamdan daha adam duruyorda 

bizim burda birisi var bayan ona benziyo cinsiyetinden şüpe ediyorum doğrusu senin yazdığında güldürdü beniJackal4540 yazdı:Gamze soldaki homoseksüel'mi heterokıllıseksüel'mi anlamadım adamdan daha adam duruyorda

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Bunların çocukları taştan daha sert olur. 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Evet kaya gibi sert olur aşağı düşüncede böyle olur yer bile kabul etmezKGamze yazdı:Bunların çocukları taştan daha sert olur.

Rengi yeşil olmaz ama Hulk gibi bir şey olur esmer, taştan da sert kalpli, kıllı bir Hulk.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
arkadaşlar . alay etmeyinKGamze yazdı:Rengi yeşil olmaz ama Hulk gibi bir şey olur esmer, taştan da sert kalpli, kıllı bir Hulk.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Haklısın normalde olsa yorum yapmam ama biraz gülebilmek istedim hackerandkoch.
İnci sözlük mü!?
İnci sözlük mü!?

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
sevmiyormusunuz yoksa inci sözlük ü ?3 tane üyelik var verebilirim her adam giremezKGamze yazdı:Haklısın normalde olsa yorum yapmam ama biraz gülebilmek istedim hackerandkoch.
İnci sözlük mü!?

MEZUN
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Soldaki pek mutlu gibi durmuyor ama sağdakide öylehackerandkoch yazdı:arkadaşlar . alay etmeyinKGamze yazdı:Rengi yeşil olmaz ama Hulk gibi bir şey olur esmer, taştan da sert kalpli, kıllı bir Hulk.allah herkezin gönlüne göre versin diyelim . adamlar mutluki evleniyorlar
incisözlükten beter oldu forum yaw .D

Allah muhafaza o ne biçim söz.hackerandkoch yazdı:sevmiyormusunuz yoksa inci sözlük ü ?3 tane üyelik var verebilirim her adam giremezKGamze yazdı:Haklısın normalde olsa yorum yapmam ama biraz gülebilmek istedim hackerandkoch.
İnci sözlük mü!?