Maöl'den Aöl'e Geçiş?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
canerimo
Doktor

Maöl'den Aöl'e Geçiş?

Mesaj gönderen canerimo » 14 May 2012, 22:57

Merhaba. Ben geçen yıl ilköğretimden mezun olur olmaz Maöl'e yazıldım. Dünkü sınav ile 2. Dönemim bitmiş durumda. Ben iş ve çalışma sebebiyle eylülde başlayacak olan yüzyüze eğitime katılamayacağım. Ben Aöl'e geçebilir miyim? Ne zaman ve nasıl geçebilirim. Geçtikten sonra çalışma durumum değişirse tekrardan Maöl'e geçebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim...

"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Re: Maöl'den Aöl'e Geçiş?

Mesaj gönderen bursa_sezen » 14 May 2012, 23:03

bu kayıt donemınde gececeksın cunkı bende aol gececegımm bu donemı beklıyordumm hazırandakı kayıt donemınde nakıl yaptıracaksın gıttıgın okuldan

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 14 May 2012, 23:03

Evet, geçiş yapabilirsin. Ağustos sonu veya Eylül ayında AÖL yeni kayıtlar (veya kayıt yenilemeler) başlayınca, semtinde bulunan örgün ve görevli bir düz liseye gidip, "ben MAÖL'den, AÖL'e geçiş yapmak istiyorum" diye başvurduğunda geçişin yapılacaktır. MAÖL'de yüzyüze eğitim aldığın derslerin kredileri silinir, geriye kalan "ortak" ve "seçmeli" ders kredilerin AÖL'ye geçer. Ve kaydın otomatik olarak "alansız" sisteme yapılır.

İleride tekrar MAÖL'e geçiş yapabilirsin tabi ki, yalnız, bu sene yüzyüze eğitimde aldığın dersleri, tekrar geçiş yaparsan baştan görebilir misini bilemiyorum. Bunu sorman gerekiyor yetkililere...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

canerimo
Doktor

Mesaj gönderen canerimo » 14 May 2012, 23:16

Emrah abi saolda zaten ben hiç yüzyüze eğitim almadım zaten. Dün 2. Dönemin sınavlarına girdim. Yani o konuda problem yok. Çok teşekkür ederim. Peki ben şimdi hazirandaki kayıt yenilemede geçemez miyim? İlla eylülde mi geçmem gerek abi?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 14 May 2012, 23:48

canerimo yazdı:Emrah abi saolda zaten ben hiç yüzyüze eğitim almadım zaten. Dün 2. Dönemin sınavlarına girdim. Yani o konuda problem yok. Çok teşekkür ederim. Peki ben şimdi hazirandaki kayıt yenilemede geçemez miyim? İlla eylülde mi geçmem gerek abi?

Haziranda geçmene gerek yok Caner. Nasılsa sen Temmuz sınavına katılmayacaksın, meslek derslerine de gitmezsin, istersen okulla görüşüp geçiş yapacağını söyleyebilirsin.
Ve Eylül de AÖL ye geçiş yaparsın.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

canerimo
Doktor

Mesaj gönderen canerimo » 14 May 2012, 23:55

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön